Darjeeling Soom FTGFOP1 økologisk

990,00 DKK
1.100,00 DKK
Du sparer: 110,00 DKK

  KUN BESTILLINGSVARER !

Leveringstid ca. 14 dage. Sælges KUN i 1 kilo poser.

Vi har valgt at lade denne te udgå af vort te-sortiment, men erstattes af Darjeeling Puttabong, da Puttabong teen har en mere raffineret smag med fine toner og flotte blade. Og så er den billigere. linket til Puttabong https://nordic-tea.dk/ren-sort-te-257/darjeeling-puttabong-sftgfop1-oekologisk-p2455

Model/varenr.: 3011

Darjeeling Soom FTGFOP1 Second Flush økologisk

'Soom' betyder 'trekant' i Lepcha-sproget, og er symbolet på den hinduistiske gudinde for rigdom. Soom te-plantagen i Darjeeling blev grundlagt for 120 år siden. Kun rene kinesiske planter og hybrider vokser på disse højder. Denne te er en meget aromatisk second flush Darjeeling, og den er kendt for sin ravfarvede kop og nøddeagtige sødlige smag.

Den karakteristiske smag af Darjeeling stammer fra den usædvanlig kombination af høje bjerge, stejlt terræn, godt drænet jord og tågede hvirvlende skyer. Tilføj den ekstreme kulde om vinteren og intens varme om sommeren, og slutresultatet er den udsøgte muscatel-agtige karakter og den blomstrende aroma som en god Darjeeling te skal have.
 I årtier har denne plantage leveret teer af topkvalitet. Lys, gylden, let og frugtagtig uden bitter eftersmag er kendetegn for denne te. En te af højeste klasse.

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 g. pr.liter
  • Trækketid: 3-5 min.
  • Vandtemperatur: 100C

Te-type: storbladet sort te 100% økologisk

Kvalitetsgrad: SFTGFOP

Oprindelsesland: Indien, delstaten Sikkim, Darjeeling te-distrikt.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: