Chai te stammer fra Indien og Pakistan og er en blanding af kraftig sort te med en krydderi. Det kan være alt fra nellike, vanilje, kardemomme, kanel, ingefær eller noget helt andet indholdsrigt. Nordic Tea har to forskellige typer af chai te – løs te og pulver.

Chai latte pulver er den nyfortolkede version af chai te. Forskellen mellem chai latte pulver og en almindelig chai te er, at chai latte pulver selvsagt er i pulverform, og at der er tilføjet en ekstra kærlig detalje – nemlig mælken i form af mælkepulver. Det giver både en lækker konsistens, og det gør, at smagen fra krydderiet rundes mildt.

Gå på opdagelse i vores eksotiske udvalg af chai latte pulver, og find din yndlings krydderi-smag kombineret med sort te. Køb chai latte pulver online hos Nordic Tea, så kvitterer vi med fri fragt ved køb for over 350 kr.

0 anmeldelser

Chai pulver med en skøn smag af Madagaskar bourbon vanilla. 

130,00 DKK
0 anmeldelser

Chai pulver til Masala Chai med vanilie, tilsat sødestof, koffeinfri.

130,00 DKK
0 anmeldelser

Chai pulver med en krydret og sød smag.

130,00 DKK
0 anmeldelser

Tiger Spice er den mest almindelige Chai i Danmark og betragtes af mange som klassisk Chai. Det er Chai pulver med en cremet og rigtsmagende krydret smag. 

130,00 DKK
0 anmeldelser

Denne chai pulver er et godt alternativ til David Rios Tiger Spice. Med denne chai, får du en chai latte, hvor smagen af krydderierne virkelig slår igennem.

80,00 DKK

Chai latte pulver

En chai latte brygges ved blot at blande pulveret op med enten kogt vand eller mælk. Så kan du nyde en velsmagende, varm og cremet te drik, der lige nøjagtig udgør det dejlige pusterum i hverdagen, du havde brug for.

Chai latte er særlig god, hvis man vil erstatte klassisk kaffe latte med noget andet, der også er cremet. Det kan være, fordi du ønsker at finde et alternativ til kaffen – så du indtager mindre koffein – eller måske fordi du blot nyder en chai latte som den krydrede og varme drik, den er.

Chai latte pulver giver lækker konsistens

Chai latte pulver giver en lækker og cremet konsistens i din te. Du får med andre ord en rigtig himmelsk smagsoplevelse. Ønsker du derfor at forkæle dig selv eller dine nærmeste med en chai latte, kan du overveje vores populære Tiger Spice fra David Rio. Den er en sikker vinder hos de fleste chai latte-elskere og lever op til forventningerne for, hvordan en rigtig god chai latte pulver skal være.

Den krydrede smag harmonerer på bedste vis med den sorte te. Derudover giver chai latte pulver din te en dejlig duft af krydderier og leder tankerne hen mod en idyl tilværelse og alt det gode ved at have alenetid med tekoppen.Ved blot at tilsætte kogende vand eller varm mælk til chai latte pulveret får du den helt perfekte drik at nyde din dag med.

Køb chai latte pulver online

Hos Nordic Tea går vi op i, at vores chai te såvel som vores chai latte pulver er af bedste kvalitet, og vi ved præcis, hvad vores kunder værdsætter. Vores udvalg består derfor af de mest populære chai latte pulvere, man kan finde. Der er både økologisk, sukkerfri og koffeinfri chai latte pulver.

Udforsk vores kvalitetsrige sortiment af chai latte pulver, og find din yndlings smagsvariant. Køb chai latte pulver online hos Nordic Tea, og så kvitterer vi med fri fragt ved køb for over 350 kr.