Nyd din yndlings frugt som drik med vores forskellige blandinger af frugter i mange varianter. Du kan både nyde drikken varm eller kold, med eller uden sukker og på enhver tid af døgnet, da frugt drikken er koffeinfri.

Gå på opdagelse i vores sortiment og find den frugtblanding, du bedst kan lide. Bestiller du online fra Nordic Tea for mere end 350,-, får du desuden fri fragt.

0 anmeldelser

Den indeholder hibiscus, hyben, æble, brombærblade, hyldebær, blåbær, jordbær, sorte ribs, hindbær og tilsat hindbær-jordbær-brombær aroma.

Pris fra
22,00 DKK
0 anmeldelser

En lækker frugt drik lavet af tørrede blodappelsiner, hibiscus og orangeskal.

Pris fra
22,00 DKK
0 anmeldelser

 Exotic appelsin smag af naturlig aroma tilsat en blanding af æblestykker, hyben skræl, hibiscus blomst, banan chips (banan, kokosolie, rørsukker, honning), mango stykker, appelsinskal og morgenfrue blomsterblade.

Pris fra
24,00 DKK
0 anmeldelser

Dette er en mild og lækker frugt drik med æblestykker, kvædestykker, dadler, citronskal abrikos og ferskenstykker, tilsat naturlig smag fra limefrugter og fersken.

Børnevenlig og sovevenlig - indeholder ikke koffein.

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

Prins Kvæde frugt drik økologisk er en skøn frisk og sødlig frugt blanding med naturlig smag.

Pris fra
32,00 DKK
0 anmeldelser

En klassisk frugt drik, som indeholder rigtige æblestykker, som giver drikken sin karakteristiske søde smag af den originale tyrkiske æble drik.

Pris fra
22,00 DKK

Hvad er frugt drik?

Frugt drik er en sammenblanding af frysetørrede frugter i mange varianter og farver. Når du overhælder blandingen med kogende vand, får du et smagfuldt udtræk. Der findes frugt drikke til enhver smag og blandingerne er populære hos både børn og voksne.

Der findes hverken garvesyre eller koffein i frugt drikke. Derfor kan frugt drikke med fordel drikkes inden sengetid i modsætning til mange andre tedrikke. Nattesøvnen bliver ikke forstyrret, men drikken giver samme følelse af ro og hygge, som en almindelig kop te gør.

Frugt drik eller frugt te?

Som udgangspunkt er frugt drikken ikke rigtig te, da der ikke er blade fra tebusken Camellia sinensis i. En frugt drik består i stedet af frysetørret frugt, som minder om te, når det overhældes med kogende vand.

Dog er der stadig mange, der bruge betegnelsen frugt te, når de beskriver frugt drikken, da det er nemmere, selvom betegnelsen ikke er helt korrekt. Der kan dog være tilsat frugtsmag i både sorte, grønne og hvide te som smagsgiver. Se eventuelt vores udvalg af aromatiseret te, hvor du finder flere te med frugtsmag.

Køb frugt drik hos Nordic Tea

Du finder frugt drikke til enhver smag hos Nordic Tea. Frugt drikken er et godt alternativ til teen, da den på mange måder minder om te men ikke har koffein i sig. Frugt drikken er derfor også til tedrikkeren, selvom det ikke er en rigtig te.

Udforsk vores udvalg af frugt drikke og find den blanding, der passer dine smagsløg bedst. Bestil online på Nordic Tea og få fri fragt ved køb over 350,-.