Ved at drikke grøn aroma te får du alle de gode egenskaber fra grøn te samtidigt med, at du kan kombinere med et hav af andre smagsvarianter. Aromatiseret te er nemlig rene teer tilsat nye smagsnuancer, så du kan blande din yndlingssmag med din foretrukne te variant.

Udforsk vores udvalg af grøn aroma te og find den smag, du bedst kan lide. Når du bestiller online fra Nordic Tea, får du desuden fri fragt ved køb over 350,-.

0 anmeldelser

  Grøn økologisk te tilsat naturlig smag fra bananer, æbler og jordbær, samt tilsat stykker af banan, æbler og jordbær.

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

   En smagsoplevelse, man ikke skal gå glip af. En sød te med smag fra morbær og hindbær.

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

  Yderst velsmagende økologisk grøn Darjeeling te og lidt kinesisk Sencha tilsat naturlig Blodappelsin frugtkoncentrat

Pris fra
24,00 DKK
2 anmeldelser

  Denne te har en helt vidunderlig smag. Selvom den er tilsat ægte mexicansk vanilie, så smager man ikke vanilien. Til gengæld bliver blåbærrene søde i smagen.

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

  Denne te er helt vidunderlig i smagen. Den har en lækker friskhed fra æblerne, der også giver en helt unik sødme og smag til blåbærrene.

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

  Velsmagende økologisk grøn Darjeeling te og kinesisk Sencha tilsat æterisk olie og frugtkoncentrat af citroner.  

Pris fra
24,00 DKK
1 anmeldelser

Den er lavet på en grøn økologisk Darjeeling te tilsat naturlig smag fra økologiske bergamotte appelsiner.

Pris fra
27,00 DKK
1 anmeldelser

 Genmaicha te er kendt overalt i Asien og drikkes gerne til maden. Det er en grøn te med brune vilde ris og poppede hvide ris. Ideel til Soushi.

Pris fra
37,00 DKK
0 anmeldelser

Her får du den rigtige smag af granatæbler i fin balance med den velsmagende grønne Darjeeling te.

En eftermiddag i solen på terrassen med en kop granatæble te og et stykke frisk franskbrød - ummm!

Pris fra
24,00 DKK
0 anmeldelser

  En velsmagende økologisk grøn te blandet med granatæble te og en skøn frugtig frugt te. Det er en meget populær te.

Pris fra
27,00 DKK
1 anmeldelser

  Her får du en usædvanlig skønt frugtig smag med en baggrund af let grøn te og den hvide te's lette nøddesmag, forfriskende med smagen af grapefrugt og citron..

Pris fra
47,00 DKK
0 anmeldelser

  Grøn kinesisk Sencha te fra økologisk landbrug tilsat æterisk Citron-olie og Ingefær-saft, samt citrongræs.

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

Vi har fået en helt frisk sending Jasmin kugler fra i år fra Kina. Desværre fulgte der en klækkelig prisstigning med. Det beklager vi!

Disse små topkvalitet jasmin kugler ser så fine ud i koppen og giver den bedste smag af jasmin te. Brug 4-5 kugler og bryg på dem flere gange.

Pris fra
91,00 DKK
0 anmeldelser

Denne økologiske grønne krydder-te er lavet på grøn kinesisk Sencha te med krydderier (kanel, nellike, kardemomme, allehånde og enebær), æble- og granatæble te, samt appelsinskal.

Den er tilpasset grøn te og den har en fin balance mellem krydderierne og smagen af grøn te. Det er rigtig grøn Jul.

Pris fra
24,00 DKK
Udsolgt
Populær
1 anmeldelser

  Grøn økologisk kinesisk Sencha te tilsat naturlig smag fra rigtige kvæde-frugter.

Det er ren nydelse at drikke denne te, og hvis du husker at holde vandtemperaturen under 740 C, får du en sødlig, frugtig kop grøn te.

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

  Den er perfekt som is-te og kan iøvrigt koldbrygges. Put 2 spiseskefulde te i 1 liter koldt vand og stil den i køleskabet i 8 timer.

Som varm te er den rigtig skøn og frisk. Det lille "touch" af pebermynte sammen med citronen, gør mango-smagen storslået.

Pris fra
28,00 DKK
0 anmeldelser

  Velsmagende grøn økologisk Darjeeling te tilsat saften af Mango-frugter.

Pris fra
24,00 DKK
0 anmeldelser

Mojito grøn te er en helt vidunderlig drik. Næsten som at drikke en frisk Mojito-drink i syden, men uden sprut...

Pris fra
27,00 DKK
0 anmeldelser

  Grøn økologisk kinesisk Sencha og Bai Mu Dan (hvid te) pyntet med morgenfrueblomster, tilsat æterisk olie af mango og bergamotte

Pris fra
29,00 DKK
0 anmeldelser

  Orange te går næsten aldrig galt. Denne her er en utrolig velsmagende grøn te fra Kina og Indien, tilsat naturlig aroma fra appelsiner.

Pris fra
24,00 DKK
0 anmeldelser

  Det er noget af det bedste jeg endnu har smagt af hvide teer med tilsat smag. Man føler sommeren og solen i koppen fyldt med bærsmagen fra solbær og hindbær og den fine lette smag af nødder fra den hvide te..

Pris fra
42,00 DKK
0 anmeldelser

  Det er den bedste Tranebær te jeg endnu har smagt. Den fine grønne te-smag i skøn kombination med Tranebærsmagen og så lige en anelse ingefær, det er lækkert.

Pris fra
29,00 DKK
0 anmeldelser

 Grøn økologisk Darjeeling te og kinesisk Sencha te, tilsat rigtig økologiske Mexico vanilie, med stang og korn. Bedre kan det ikke blive.

Smagen er sødlig og blød med fin smag af te.

Pris fra
27,00 DKK
0 anmeldelser

Her er en frugtkurv i te-koppen, smuk lysegrøn farve i koppen og autentisk smag af bær. Meget fyldig, lavet af jordbær, solbær, blåbær, brombær og havtorn.

Pris fra
24,00 DKK
0 anmeldelser

  Vores egen blanding bestående af grøn økologisk Sencha og Darjeeling te tilsat naturlig smag fra forskellige frugter som vilde bær/skovbær, mango, granatæble, blodappelsin og bergamottefrugter, og iblandet blåbærblade og blå kornblomst.

Pris fra
27,00 DKK

Bevar de gode egenskaber fra grøn te

En grøn aroma te er stadig en grøn te, hvor der blot er tilsat aroma. Derfor bevarer får du stadig alle de gode egenskaber fra den grønne te, når du drikker grøn aroma te. 

Grøn te har mange fordele med sig. Blandt andet regulerer grøn te kropstemperaturen og blodsukkeret samt fremmer fordøjelsen og forbedrer mentale processer. Herudover tyder forskning på, at aminosyren L-theanin, som findes i te, har en beroligende effekt på os. Dog indeholder grøn te også koffein, og derfor kan teen også have en opkvikkende effekt, når man drikker den.

Tilberedning af grøn aroma te:

  1. Brug altid frisk koldt vand.
  2. Kog vandet og lad temperaturen falde til ca. 90 grader. Hæld derefter vandet over tebladene.
  3. Lad teen trække i 3-4 minutter.

Ved at lade det kogende vand dampe af, inden det hældes over teen, bevarer du nogle flere af “de gode stoffer” – herunder vitamin C og Catechin.

Få spændende kombinationer med grøn aroma te

Der er mange spændende smagskombinationer i vores udvalg af grøn aroma te. De grønne teer tilsættes aroma, der enten er naturlig eller syntetisk samt blomster, tørrede frugter, frugtskaller eller krydderier. Teen får hermed både en skøn smag og en flot farve. Du kan få mange forskellige smage med vores udvalg af grøn aroma te. Både forskellige bær og frugt kombinationer samt mere særlige teer som f.eks. vores grønne te med smag af flødekaramel.

Køb grøn aroma te hos Nordic Tea

Du finder et stort udvalg af grønne teer med aroma hos Nordic Tea. Find din nye yndlingssmag og få stadig gavn af alle de mange gode egenskaber fra grøn te.

Køb din nye grønne aroma te online hos Nordic Tea i dag og få gratis fragt ved køb over 350,-.