Hos Nordic Tea er vi vilde med honningkager. Derfor har vi samlet et mindre men nøje sammensat sortiment af ægte Christiansfeld honningsnitter, honninghjerter og honningbomber – perfekte til julehyggen, eftermiddagsteen eller en helt tredje anledning.

Som din online tehandel har vi altid fokus på de lækreste produkter, som går hånd og i hånd med vores udsøgte udvalg af te. Og med vores mere end 30 år lange erfaring fra salgs- og servicebranchen er kundetilfredsheden og kvaliteten altid vægtet højt.

Køb honningkager, honningsnitter og honninghjerter hos Nordic Tea – så kvitterer vi med hurtig levering samt fri fragt ved køb for mere end 350 kroner.

Populær
85,00 DKK
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4980
Vægt: 0,45 kg
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4983
Vægt: 0,37 kg
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4984
Vægt: 0,45 kg
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4981
Vægt: 0,35 kg
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4985
Vægt: 0,12 kg
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4982
Vægt: 0,4 kg

Christiansfeld honningkager, honningsnitter og honninghjerter

Honningkager er i en kategori helt for sig selv, når det kommer til bagværk. Den krydrede men sødlige smag og den luftige konsistens skaber nemlig en helt særlig smagsmæssig synergi – og for mange følger julestemningen automatisk trop, når de tager den første bid.

Honninghjerter er da vel nærmest også synonym med jul, og derfor er de selvfølgelig også at finde i vores julesortiment.

Hos Nordic Tea finder du altid et kæmpe udvalg af lækkerier, du kan servere til teen – og ved juletid er honningkager selvfølgelig ingen undtagelse. Da vores sortiment udelukkende består af kvalitetskager fra ​​Christiansfeld, er eksklusivitet og kvalitet helt i top. Så om du er til julehygge eller bare har en sød tand, er du i gode hænder i vores webshop.

Find dine favoritter blandt kagerne kendt for den sødlige, krydrede smag, og køb honningkager, honningsnitter og honninghjerter af høj kvalitet allerede i dag – så leverer vi inden for 6 hverdage, så du kan blive klar til julehygge.

Køb honningkager online

Køb honningkager online hos Nordic Tea – og snyd endelig ikke dig selv for også at på opdagelse i vores store udvalg af te, økologisk te eller kaffe til at supplere smagen af det delikate julebagværk. Du er selvfølgelig også velkommen i vores fysiske butik i Hillerød, hvis du vil se udvalget hele tæt på, inden du bestemmer dig.