Når du drikker hvid aroma te, får du stadig de gode egenskaber fra den hvide te. Aromatiseret te er ren te blot tilsat nye smagsvarianter, så du kan få en kombiantion af din yndlings te og favoritsmage. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af hvid aroma te, og find dine yndlings smage. Når du bestiller online fra Nordic Tea, får du desuden fri fragt ved køb over 350,-.

0 anmeldelser

En lækker sommer te med en frisk sødlig smag med noter fra citrus og passionsfrugt. 

Pris fra
31,00 DKK
0 anmeldelser

Hvid Bai Mu Dan te med æblestykker og citronskaller. Den får en lækker Tonic smag, ligesom i en Gin og Tonic. 

Pris fra
27,00 DKK
0 anmeldelser

Hvid te er en særlig frydefuld oplevelse! Med Abrikos smag er den næsten uovertruffen. Dejlig mild og sødmefyldt kop te.

Pris fra
30,00 DKK
0 anmeldelser

Hvid te er en særlig frydefuld oplevelse! Og med en naturlig tilsat smag af Citron, bliver det ikke bedre. Den er så frisk og fin i smagen.

Pris fra
29,00 DKK
0 anmeldelser

Denne lækre creme te er lavet på en grøn sencha og en bai mu dan med smage af kokos, vanilje og en anelse jasmin.
Smagene tilsammen giver den herlige cremet smag. 

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

Denne te har været meget efterspurgt - En hvid og grøn te der får den lækre smag af rabarber. 

Pris fra
27,00 DKK
0 anmeldelser

En meget smuk hvid te med en intens frugtsmag og kraftig duft af frugt. Den er et godt alternativ til den hvide Tempel te.

Pris fra
36,00 DKK
0 anmeldelser

Hvid te er en særlig frydefuld oplevelse! Dens rigtige navn er "Engle Kys", og består af hvid og grøn te med passionsfrugt-, jordbær- og ananas aroma, smykket med
 jordbær-stykker og roser.

Vi har den også i te-breve. Den finder du HER!

Pris fra
29,00 DKK
0 anmeldelser

Denne te hedder rigtig "Engle Kys". Den indeholder grøn Sencha og hvid Bai Mu Dan te, smagt til med passionsfrugt-, jordbær- og ananas aroma, og smykket med jordbær-stykker og roser.

Vi har den også i løs vægt og er en af vores mest solgte hvide teer. Du finder den HER!

Pakket i enkeltpakkede pyramideposer.

Pris fra
4,00 DKK
1 anmeldelser

  Her får du en usædvanlig skønt frugtig smag med en baggrund af let grøn te og den hvide te's lette nøddesmag, forfriskende med smagen af grapefrugt og citron..

Pris fra
47,00 DKK
0 anmeldelser

  Det er noget af det bedste jeg endnu har smagt af hvide teer med tilsat smag. Man føler sommeren og solen i koppen fyldt med bærsmagen fra solbær og hindbær og den fine lette smag af nødder fra den hvide te..

Pris fra
42,00 DKK
0 anmeldelser

En blandet julekalender med nogle af vores lækreste løse teer – både de økologiske og ikke økologiske.

Den indeholder løs te i bl.a. Grøn te, sort te, hvid te, jule te, rooibos og oolong. 

I hver klap der der 8-10 g. løs kvalitets te.

269,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en jasminblomst og et par små katostblomster.

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden samt den fine smag af jasmin. Koppen bliver fin blå-grøn.

Pris fra
14,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en krysantemum.

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden.

Pris fra
13,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en krysantemum samt tilsat smag fra ananas. 

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden sammen med en blid og frisk smag fra ananas.

Pris fra
14,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en morgenfrueblomst, tilsat fersken smag.

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden sammen med en frisk fersken smag.

Pris fra
14,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en morgenfrueblomst, og med jasminblomst.

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden.

Pris fra
14,00 DKK

Hvid te – høj på antioxidanter og smag

En hvid te tilsat aroma er stadig i sin grundform en hvid te. Det betyder også, at du stadig får gavn af alle de gode egenskaber ved hvid te, når du drikker hvid aroma te. 

Ligesom ved grøn og sort te kommer bladene til den hvide te også fra Camellia Sinensis busken. Når man høster den hvide te, plukker man dog kun de øverste spæde bladknopper. Plukningen skal foregå lige inden, knopperne folder sig ud og bliver til rigtige blade. Bladknopperne er beklædt med fine hvide dun, hvoraf navnet “hvid te” kommer fra.

Hvid te har en relativ kort fermenteringsperiode, hvilket betyder, at det er lettere at udvinde antioxidanter fra teen. Det høje indhold af antioxidanter giver flere fordele – antioxidanter giver bl.a. en smukkere hud. Derudover har hvid te ekstrakt også vist sig at være gavnligt i anti-rynkecremer.

Smagskombinationer til enhver med hvid aroma te

Du finder flere spændende smagskombinationer i vores udvalg af hvid aroma te. Grundet den minimale oxidering bevarer hvid te sin smag i højere grad end grøn og sort te. Det gør det også muligt at påvirke smagen på hvid te i den retning, man ønsker ved at tilsætte andre smagsstoffer. 

I vores sortiment af hvid aroma te finder du et bredt udvalg af forskellige smage. Vi har både hvid te med aroma fra frugter som vores økologiske hvide te med solbær hindbær eller vores hvide te med citron og æble, der har smagsnoter af Tonic.

Køb hvid aroma te hos Nordic Tea

Hos Nordic Tea finder du et stort udvalg af hvid aroma te. Find din yndlings smagskombination og bestil den hjem i dag.

Når du køber hvid aroma te online hos Nordic Tea, får du gratis fragt ved køb over 350,-.