White Tips Cui Min te økologisk

Pris fra
61,00 DKK

En perle fra Fujian provincen i Kina. Omhyggeligt plukket og behandlet, kan du se den perfekte kvaliteten af de hvide blad-spidser. En te, der er helt unik med sin friske og aromatiske smag. Til te-kenderen er dette en te, du ønsker at nyde igen og igen.

Model/varenr.: 3905

White Tips Cui Min te økologisk

Denne hvide te fra Fujian i Kina er en lille skat. Omhyggeligt plukket og behandlet, kan du se den perfekte kvaliteten af de hvide blad-spidser. En te, der er helt unik med sin friske og aromatiske smag. Til te-kenderen er dette en te, du ønsker at nyde igen og igen.

Teen har en smuk lys kop og en frisk smag, ikke stor og ikke stærk, men fyldig.

Cui Min betyder "skrøbelig følsomhed" og henviser til de ret store, fint behårede hvide skud, men da disse hvide skud ikke nogen smag af betydning, ruller den vise kinesiske te-producent altid et tilsvarende størrelse grønt blad, som fermenteres sammen med skuddene i et omhyggelig valgt forhold, således at smagen får den fylde, en stor te skal have. Dette forhold skifter fra år til år. Fermenteringsgrad ca. 12%.

Te-type: Hvid te (Bai Cha)

Oprindelsesland: Kina, Fujian provinsen

Bryggeanvisning: Bedst er at brygge teen i Gaiwan, kinesisk te-brygger, hvor man kan brygge op til 8 gange på 3-4 gram blade. Anvisningen her er til en 1-liters kande:

  • Dosering: 12 - 15 g. pr.liter
  • Trækketid: 1-3 min.
  • Vandtemperatur: 72 - 74C

   

   

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: