Jasmin te er perfekt til dig, der elsker at nyde duften ved din te – samtidig med at du går op i at få nogle sundhedsmæssige fordele med på vejen. Ægte Jasmin te laves i virkeligheden på Oolong te. Her får Oolong te-bladene lov til at fermentere sammen med jasminblomsterne. I dag har man dog også jasmin te lavet på grøn te. Ellers kan jasminolie også bruges til at tilsætte enhver anden type te.

Her kan du gå på opdagelse i vores unikke udvalg af jasmin te – og ikke mindst jasmin perler, hvis du ønsker ekstra meget duft til din te.

Pris fra
4,00 DKK
0 anmeldelser
Model/varenr.: 4613
Vægt: 0,003-0,242 kg
Pris fra
56,00 DKK
0 anmeldelser
Model/varenr.: 3460
Vægt: 0,06-0,521 kg
0 anmeldelser
Model/varenr.: 3430
Vægt: 0,06-0,418 kg
0 anmeldelser
Model/varenr.: 3433
Vægt: 0,06-1,04 kg
0 anmeldelser
Model/varenr.: 3432
Vægt: 0,06-1,04 kg
Pris fra
24,00 DKK
1 anmeldelser
Model/varenr.: 3456
Vægt: 0,06-1,04 kg
Populær
0 anmeldelser
Model/varenr.: 3434
Vægt: 0,06-1,04 kg

Hvad er Jasmin te?

Jasmin te kommer blandt andet fra Kina og er en af de ældste og mest anvendte aromaer til te. Kort efter varmebehandlingen kommer de plukkede jasminblomster sammen med tebladene. Her absorberer tebladene jasminblomsternes duft og smag.

Derefter gennemgår hele blandingen en ny varmebehandling, for at fjerne resten af fugten i jasminblomsterne. Blomsterne fjernes som regel til sidst, da de nu har afgivet alle herlighederne til tebladene – dog tilføjes der i nogle tilfælde nye jasmin-blomster som pynt.

Hos Nordic Tea finder du variationer af Jasmin te. Ønsker du Jasmin tekugler alene, kan du også finde det. Du kan ligeledes finde flere varianter af økologisk Jasmin te som for eksempel denne ægte Jasmin Oolong te. Køb din Jasmin te i dag og nyd den til enhver tid.

Køb Jasmin te hos Nordic Tea

Jasmin te er aromatisk og har en sødlig smag, som er særligt karakteriserende for Jasminblomsterne. En smag uden lige – og en enestående oplevelse – det er ikke for meget at sige.

Udover at duften i sig selv giver en wellness-energi over ens hverdag, er der undersøgelser, der tyder på, at Jasmin te beroliger nerverne og har en positiv effekt på humøret. Fordelene ved Jasmin te er desuden, at dens antioxidanter siges at have gode effekter på kroppen. Noget tyder nemlig på, at jasmin te indeholder antioxidanter, som kan beskytte kroppens celler mod aldersrelateret sygdomme.

Hvis du derfor ikke blot vil nyde en Jasmin te på grund af duften, så kan du med god samvittighed nyde den velvidende om, at din krop næres og lader op.

Du er altid velkommen til at besøge os i vores fysiske forretning i Hillerød, Møllestræde 6. Og ellers kan du til enhver tid bestille alt den te, du lyster, online her på siden. Bestiller du for mere end 350 kr, er fragten gratis.