JinJing Jasmin High Grade te økologisk

Pris fra
38,00 DKK

 JinJing Jasmin te er lavet på den ægte måde i området udenfor Changcha i Hunan provinsen på et bæredygtigt økologisk landbrug. Det er en grøn te, hvor te-bladene er fermenteret sammen med jasminblomst, uden at der er tilsat Jasmin olie.

Model/varenr.: 3433

JinJing Jasmin High Grade te økologisk

JinJing Jasmin te er lavet på den ægte måde i området udenfor Changcha i Hunan provinsen på et bæredygtigt økologisk landbrug. Det er en grøn te i 1. grade kvalitet, en sjældenhed i denne del af verden, og den er fermenteret 28%.

Ægte Jasmin te er IKKE tilsat jasmin-olie eller naturidentisk jasmin aroma, men har fået sin jasminsmag ved at te'en er fermenteret sammen med jasminblomster.

I Hunan provinsen i et naturskønt område nord for byen Changsha findes en jasminblomster type, der ikke findes andre steder i verden. På grund af jordbundsforholdene her, dufter jasminerne helt anderledes sødt og uden den ofte lidt parfumeagtige duft.

Som te er den helt uovertruffen. Den er næsten ikke bitter, som alle JinJing teer, og med jasminblomstersmagen får du en blød og fint afrundet lys kop.

Bryggeanvisning:

  • 1 teskefulde 2 dl vand
  • 75-80o varmt vand 
  • 1-3 min. trækketid

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: