I denne kategori findes te, der er velegnede til at frembringe julestemningen. Flere typer af te med julesmag. Sort julete, grøn julete, rooibos julete, frugt te til jul og en kanal te med ægte kanel.

0 anmeldelser

Kan du lide stærke krydderier, så er her en Chai te "med spark". Her er godt med Chili i, dog uden at ødelægge smagen af krydderierne.

Det er Sort te med krydderier.

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

I Kasmir provinsen i Indien laver de en lidt anden form for chai te. Denne Chai har en skøn sødme blandet med krydderi-smagen. Det er Sort te med lidt grøn te, vanilie og krydderier.

Vil du gøre det nemt for dig selv, så lave teen stærk (trækketid 6-8 min.), hæld lidt sødmælk i koppen og den varme te over; aldrig omvendt.

Pris fra
23,00 DKK
1 anmeldelser

Den traditionelle krydrede sorte indiske te med kanel, ingefær, nelliker,peberkorn, anis frø, cikorierod og aroma.

Skøn med mælk. Vil du gøre det nemt for dig selv, så lave teen stærk (trækketid 6-8 min.), hæld lidt sødmælk i koppen og den varme te over; aldrig omvendt.

Pris fra
21,00 DKK
0 anmeldelser

Frederiksdal Jule te er vores første Jule te og den smager skønt, rigtig "julet". Kanel og Kardemomme gør den lidt sødlig og juleagtig, forstærket af æblestykker og appelsin. Den må godt trække lidt længe for at få smagen af krydderierne med.

Den er tilsat aroma

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

Gaveæske med 3 forskellige dejlige økologiske juleteer med Julens krydderier, en sort, en grøn og en Rooibos te.

Pakkes i gaveæske med 3 poser á 50 g.

80,00 DKK
0 anmeldelser

Gaveæske med 3 forskellige dejlige juleteer med Julens krydderier, en sort, en grøn og en Rooibos te.

Pakkes i gaveæske med 3 poser á 50 g.

80,00 DKK
0 anmeldelser

Umiddelbart efter åbningen af teposen vil du blive omringet af de uimodståelige dufte af muskatnød, sødt krydret kanel og varm peber, samt den skønne duft fra orientalsk kardemomme.

Uimodståelig! Den lækre smag af denne fristende teblanding er en ægte åbenbaring. Denne drøm om peberkager og krydderier er perfekt til den kolde årstid.

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

Denne velduftende te går lige ind i din næse, når du åbner posen. Den vellykkede sammensætning af en god kvalitets Rooibos krydret med koriander, kardemomme og  andre aromatisk krydderier med fine noter af sød appelsin. Harmoni til dine sanser!

Den er tilsat aroma

Pris fra
21,00 DKK
0 anmeldelser

En meget omfattende blanding. Sød Sencha danner grundlaget for denne grønne klassiker. Kvalitets ingredienser som mandel, vanille og kanel.

Sammen med en fin kanel smag skaber den en magisk festlig blanding, der er et perfekt grønt komplement til julen eller til særlige lejligheder.

Den er tilsat aroma

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

  Denne økologiske grønne krydder-te er lavet på grøn kinesisk Sencha te med krydderier (kanel, nellike, kardemomme, allehånde og enebær), æble- og granatæble te, samt appelsinskal.

Den er tilpasset grøn te, og den har en fin balance mellem krydderierne og smagen af grøn te. Det er rigtig grøn Jul.

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

  Rooibos te tilsat vores egen krydderi-blanding og orangeskaller. Alt økologisk.

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

  Vores skønne sorte jule te har jeg lavet i 30 år nu, og den er stadig vores mest populære te. Den er lavet af en økologisk sydindisk sort te blandet med krydderier (kanel, nellike, kardemomme, allehånde, enebær), hibiscus, appelsinskal og ægte æble te.

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

 24 stk. 50g poser med forskellige teer. Der vil bl.a. være 6 typer julete.

Poserne er idag i brunt kraftpapir.

650,00 DKK
0 anmeldelser

Julekalender med 24 små cellofanposer med forskellig slags aroma te, bl.a. 5 typer julete, hvid te, grøn te, sort te, Rooibos te, urte og frugt te. 10-12 gram te pr. pose.

Hver pose er nummereret fra 1-24.

196,00 DKK
0 anmeldelser

Økologisk Julekalender med 24 små cellofanposer med forskellig slags aromatiseret te, bl.a. 3 typer jule te, samt forskellige hvide, grønne, sort teer med naturlig aroma og Rooibos, urte og frugt te.

10-12 gram te pr. pose. Hver pose er nummereret fra 1-24.

225,00 DKK
0 anmeldelser

En stærk blanding af te fra Ceylon og Kina tilsat Cassia kanel fra Indien.

Pris fra
19,00 DKK
0 anmeldelser

Appelsiner og mandariner er simpelthen en del af julebordet. Vi bruger en klassisk Ceylon te som base-te, tilsætter alle mulige farverige ingredienser, såsom sød kanel, æble og vanille stykker, og resultatet er en magisk blanding af julekrydderier og citrus.

Den er tilsat aroma

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

Jeg fik denne opskrift af min farmor, der havde den fra sin far. Han blandede den i sin te-butik på Vermelandsvej på Frederiksberg i 1880'erne efter en gammel russisk opskrift.

Prins Vladimer er russisk te fra Kaukasus iblandet Earl Grey: bergamotte, orange, citron og grapefrugt, samt krydderier.

Pris fra
20,00 DKK