Kom i julestemning og drik julen ind med vores mange skønne julete. Smagen af appelsin, æble, kanel og kardemomme er bare nogle af de mange smage i vores julete sortiment, som minder os om, at “nu er det jul igen”. Vi har flere typer af te med julesmag. Herunder sort julete, grøn julete, rooibos julete, frugt julete og en kanel te med ægte kanel. 

Gå på opdagelse i vores udvalg af julete og forkæl dig selv eller en du holder af med en te, der emmer af jul og hygge. Når du bestiller online fra Nordic Tea, får du desuden fri fragt ved køb over 350 kr.

0 anmeldelser

En jule te i en grøn te version, også tidligere kaldt Frederiksdal Grønne jule te. Kanel og Kardemomme gør den lidt sødlig og juleagtig, forstærket af æblestykker og appelsin. Den må godt trække lidt længe for at få smagen af krydderierne med. Den er tilsat aroma

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

Denne økologiske grønne krydder-te er lavet på grøn kinesisk Sencha te med krydderier (kanel, nellike, kardemomme, allehånde og enebær), æble- og granatæble te, samt appelsinskal.

Den er tilpasset grøn te, og den har en fin balance mellem krydderierne og smagen af grøn te. Det er rigtig grøn Jul.

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

Denne velduftende drik går lige ind i din næse, når du åbner posen. Den vellykkede sammensætning af en god kvalitets Rooibos krydret med koriander, kardemomme og  andre aromatisk krydderier med fine noter af sød appelsin. Harmoni til dine sanser!

Den er tilsat aroma

Pris fra
22,00 DKK
0 anmeldelser

En skøn sort jule te, som er rigtig "julet". Kanel og Kardemomme gør den lidt sødlig og juleagtig, forstærket af æblestykker og appelsin. Den må godt trække lidt længe for at få smagen af krydderierne med. 

Den er tilsat aroma

Te-brevene er enkeltpakkede i 3 grams pyramideposer.

3,00 DKK
0 anmeldelser

Sort jule te, tidligere kaldt Frederiksdal Jule te, er en af vores første Jule te og den smager skønt, rigtig "julet". Kanel og Kardemomme gør den lidt sødlig og juleagtig, forstærket af æblestykker og appelsin. Den må godt trække lidt længe for at få smagen af krydderierne med. Den er tilsat aroma

Pris fra
23,00 DKK
1 anmeldelser

 En af vores mest populære teer. Den er lavet af en økologisk kinesisk sort te blandet med krydderier (kanel, nellike, kardemomme, allehånde, enebær), hibiscus, appelsinskal og æblestykker.

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

En blandet julekalender med nogle af vores lækreste teer - både de økologiske og ikke økologisk.

Den indeholder bl.a. Grøn te, sort te, hvid te, jule te, rooibos og oolong. 

Hver pose vejer 10 g. 

269,00 DKK

Skab julehygge med julete fra Nordic Tea

I Danmark er vi kendt for at hygge. At sidde foran pejsen med en varm kop te i hånden er, hvad mange mennesker vil definere som indbegrebet af hygge. Det samme er juletiden i Danmark, som er kendt som højsæsonen for hygge. Forestil dig at kombinere de to mest hyggelige ting i verden: Te og jul. Så kan det ikke blive mere hyggeligt! 

I vores udvalg har vi samlet te med alle de klassiske julesmage. Du kan både få julete med æble, appelsin, kanel, nellike, kardemomme og mange andre klassiske julesmage, som du kender fra julekøkkenet.

Til de kolde vinterdage er juleteen også en sikker vinder. Uanset om du skal have en varm te at lune dig på, når du kommer indenfor fra kulden, eller du skal have en kop te med på farten, så er juleteen perfekt til denne årstid.

Julete – den perfekte gave til dig selv eller en, du holder af

Hvis du selv er te-elsker og ønsker at komme i julestemning, er vores julete perfekt til dig. Vi har både grøn, sort, frugt og rooibos julete. Der er derfor noget til enhver smag. 

Du kan også glæde en du holder af og give en julete i julegave eller som værtindegave. Måske vil du sprede julestemning hos dine gæster juleaften eller til julefrokosten? Eller mangler du en pakke til pakkeleg? I alle tilfælde er julete en sikker måde at sprede julestemning og julehygge.

Køb julete hos Nordic Tea

Hos Nordic Tea elsker vi julen, og vi vil gerne være med til at sprede julestemning til de danske hjem. At drikke julete er en tradition for rigtig mange danskere og en dejlig smagfuld måde at lune sig på i den kolde vintertid. 

Udforsk vores udvalg af julete og find den te, der kan få din og dine medmenneskers juleglæde frem. Bestil din julete online hos Nordic Tea og få fri fragt, når du køber for over 350 kr.