Hos Nordic Tea har vi valgt at tage økologisk kaffe hjem fra det danske firma Just Coffee,

som efter vores mening er i besiddelse af noget af det bedste kaffe på det danske marked.
Just Coffee er et dansk kafferisteri, der fokuserer på økologi og bæredygtighed. De importerer grøn kaffe af høj kvalitet, som købes efter bæredygtige principper, og er selvfølgelig økologi-certificeret. De rister selv kaffen og pakker i deres eget kafferisteri på Midtsjælland.

Just Coffee kaffe kommer i hele bønner, men under hver kaffe kan man vælge, om man vil have:

Hele bønner - Malet til Filter (Kaffemaskine) - eller malet til Stempelkande

0 anmeldelser

Mellem/mørkristet - En honey kaffe fra Congo og Peru med en lækker syrlighed og brun farin. 

Pris fra
79,00 DKK
1 anmeldelser

  Mørkristet- En espressoblanding, der indeholder 100% højlandsarabicakaffe fra Colombia, Nicaragua, Honduras og Etiopien. Den har en fyldig og cremet smag. 

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  Let-mørkristet- En lækker og kraftig kaffe, der består af bønner fra Etiopien, Papua Ny Guinea og Honduras. Resultatet er en blid og sødmefuld espresso, med en mild syrlighed der leder tankerne mod tørrede bær.

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  Mellemristet- Lækker mild kaffe fra Sidamo, Etiopien. Kendetegnet ved en blød fylde med god syrlighed og en lang sød eftersmag. 

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  mellemristet - økologisk velsmagende Kaffe fra kooperativet Taramesa, Sidama regionen i Etiopien. Kaffen har en frugtig tone af røde bær med en blød og silkeagtig sødme.

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  Mellemristet- Kaffe fra kooperativet APROLMA ”Sammenslutningen af Frie Kvindelige Producenter” fra Marcala område i Honduras. Den har en cremet smag med subtile toner af honning og mørk chokolade.

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

Mellem/mørkristet - En ristet kaffe med sødme, der minder om tørret frugt, blomstret aroma samt en god balance mellem syrlighed og fylde. Julekaffe er en blanding af vores kaffer fra Papua Ny Guinea og fra Etiopien.

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  Mellemristet - En fyldig og velsmagende kaffe fra Oaxaca, Mexico. Kendetegnet ved en dejlig syrlighed, fyldig smag og et strejf af chokolade.

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  Let-mørkristet - økologisk velsmagende kaffe fra Colombia. Denne højlands arabicakaffe har en kompleks smag der kombiner kraftig aroma, fyldig smag og sødme

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  mellemristet - økologisk velsmagende kaffe fra kooperativet Cenfrocafe i Peru. Kaffen er rund og fløjlsblød med søde undertoner af bær og karamel.

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  Let-mørkristet - Stærk og velsmagende kaffe fra kooperativet 'Yha Hauka Kopi. Smagen er intens med kraftig fylde og delikate toner af chokolade.

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  mellemristet - økologisk velsmagende kaffe fra kooperativet Cenfrocafe i Peru. Kaffen er rund og fløjlsblød med søde undertoner af bær og karamel.

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

Mellem/mørkristet - Nok den bedste koffeinfri kaffe på markedet. Bønnerne er fra Honduras og fremstilles ved kuldioxid metoden i Tyskland. 

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

Lysristet - Økologisk colombia kaffe fra kooperativet Fondo Paez. Den har lækre noter af blomster og karamel. 

Pris fra
79,00 DKK
0 anmeldelser

  Mellemristet- En velsmagende kaffe fra kooperativet Permata Gayo, Sumatra, Indonesien. Den har en blød og behagelig syrlighed med toner af mørk chokolade og noter af mørke bær. 

Pris fra
79,00 DKK

Just Coffee – dansk, økologisk, friskristet kaffe

På en gård i det naturskønne og idylliske Jyllinge lidt udenfor Roskilde, ligger Just Coffees risteri. Risteriet er placeret i gårdens forhenværende lade, som i øvrigt er akkompagneret af en charmerende lille gårdbutik. Det hele er startet af gårdens ejere, Patrick Beckett og Maria Christoffersen, som et svar på manglen af økologisk og smagfuld kaffe.

Denne mangel ledte familien til at starte deres eget risteri, hvor bæredygtighed, kvalitet og smag er de centrale punkter i kernen. De importerer udelukkende økologiske og bæredygtige bønner, og på gården ristes kaffen friskt lige før den pakkes og leveres til os.

Risteriet har fokus på at bringe de forskellige sorters karakter og smag frem, og derfor arbejder med at udvikle blandinger til enhver smag bestående af 100% højlands arabica. De producerer både lysristede kombinationer, som rummer kompleksitet samt fuldtonede og mørke ristninger, der kendetegnes ved en større dybde. Just Coffee tilbyder et fantastisk udvalg af smagfulde varianter, som alle er produceret med respekt og kærlighed til erhvervet.

Et risteri med holdninger

Just Coffee er et risteri, som ikke blot fokuserer på at udvikle kombinationer af smagfulde kaffeblandinger. Risteriet arbejder aktivt med at fremme en bæredygtig handel og produktion inden for branchen. Det betyder for eksempel, at de udelukkende handler bønner, som er dyrket af mindre producenter, der oftest består af enkelte familier. Herudover er kaffeposerne lavet af et bionedbrydeligt materiale og deres labels består af 100% genbrugspapir.

Just Coffee inkluderer bæredygtighed i alle dele af deres daglige virke. Risteriet arbejder løbende med 5 mål, som vedholder deres standarder for bæredygtig handel:

  • Minimumsprisen skal være højere end fair trade standard.
  • Just Coffee vil gerne betale kaffens pris forud for høsten, for at lette det økonomiske pres, som følger med starten af høstsæsonen.
  • Just Coffee vil gerne etablere langsigtede forhold med producenterne.
  • Just Coffee køber udelukkende økologisk certificeret kaffe.
  • Just Coffee ønsker at støtte familie producenter, hvilket kan hjælpe småbønder med fortsat at eje deres egen jord.

Køb Just Coffee hos Nordic Tea

Når du køber kaffe fra Just Coffee, køber du ind i en virksomhed med høje ambitioner og stærke værdier, som arbejder for at producere smagfuld kaffe på de bedste vilkår. Det familieejede risteriet rister alt kaffen på deres gård i Jyllinge, før den sendes videre ud til deres forhandlere.

Hos Nordic Tea er vi stolte af at være forhandlere produkter fra en ambitiøs virksomhed, som ikke blot har øje for kvalitetsrig kaffe, men som formår at indarbejde højere mål og stærke værdier i deres produktion. Når du køber Just Coffee og andre produkter hos Nordic Tea, kvitterer vi altid med gratis fragt på alle ordre over 350,- i Danmark. Se vores udvalg af forskellig kaffe og tilbehør, og bliv inspireret til, hvordan du kan brygge din næste kop kaffe.