Herb de Provence økologisk

Pris fra
26,00 DKK

Herb de Provence er en blanding af tørrede krydderier typiske for Provence-regionen i sydøst Frankrig.

Model/varenr.: 4810

Herb de Provence økologisk

Herb de Provence er en blanding af tørrede krydderier typiske for Provence-regionen i sydøst Frankrig. Tidligere var det blot et beskrivende udtryk, men i 1970'erne begyndte disse blandinger at blive solgt under dette navn kommercielle.

Disse blandinger indeholder typisk sar, merian, rosmarin, timian, oregano og andre urter. På det nordamerikanske marked blev lavendel blomst typisk taget med i blandingen, selvom lavendel ikke blev brugt i traditionel sydfransk madlavning.

Navnet herb de Provence er ikke en beskyttet navn, så der er ingen garanti for, at krydderiblandingen rent faktisk kommer fra Provence; ja, langt de fleste af disse blandinger kommer fra Central- og Østeuropa, Nordafrika, og Kina.

Herb de Provence anvendes til at give smag til grillretter såsom fisk og kød, samt rigtig god til vegetabilske gryderetter. Blandingen kan tilsættes maden, før eller under kogning eller blandes med madolie før tilberedning for at tilføre smag til kogte fødevarer. De bliver sjældent tilsat efter tilberedningen er færdig.

Denne blanding indeholder: Rosmarin, timian, oregano, sar, laurbærblade og basilikum. 

 

Oprindelsesland: blandet i EU, men krydderierne kommer udenfor EU

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: