Pomerans skal (sælges efter vægt)

Pris fra
0,23 DKK  m/Moms

Prisen der vises er pr. gram.

Pomerans skal er halve udhulsede appelsinskaller, der er sukkersyltet (kandiseret). Sælges i stykker af forskellige vægte.

 

Model/varenr.: 4899
pr. 100 g. skriv ønsket vægt á 1 gr.

Pomerans skal

Pomerans skal, sukkersyltet, kandiseret. Det er appelsinskal, vi sælger som pomerans. Og det har vi i Danmark altid gjort, fordi danskere generelt ikke kan lide den ekstreme bitre smag, pomeransen har. Til de klassiske engelske bitre orangemarmelader, bruges mellem 6 og 8% pomerans for at gøre marmeladen bitter.

Appelsin-frugterne har en enorm stor familie, som starter i den sødeste ende med Sevilla-Orangen og slutter i den bitre ende med pomeransen. Midt imellem findes bergamotte-orangen (den man bruger til at give smag til Earl Grey te og til Althea-bolcher), og lide før bergamotte frugten kommer den type appelsin, man bruger til kandiseret pomerans-skal. Den er ikke ret sød men let aromatisk (ligesom bergamotten). Denne appelsin-type kommer hovedsalig fra det sydlige Italien fra plantager, der også har bergamotte (omkring byen Bergamot, heraf navnet på orangefrugten).

Det er næsten umuligt at finde rigtig pomerans-orange i handelen, men enkelte etniske grønthandlere i København har af og til et parti pomerans som hele frugter. Så kan man kandisere selv.

Ellers er det den lidt mere sødlige appelsin-frugt, du kan købe som kandiseret pomerans.

Sælges i stykker af forskellige vægte. Prisen her er for 1 gram eller for 100 g. 

Du har to muligheder. Bestil á 100 grams.

Eller skriv det antal gram, du skal bruge á 1 gram.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: