Bagsværd lakrids stor

75,00 DKK

De populære Bagsværd lakrids, nu hos Nordic Tea.
Vi har taget forskellige varianter hjem, inkl. den velkendte Bagsværd Classic, som vandt Guld til The Liquorice Awards i 2020. 

Pakken indeholder 160 gr. nettovægt.

Model/varenr.: 6633

Bagsværd lakrids stor

Classic. Den klassiske plade Bagsværd Lakrids, som den blev frembragt i kælderen på Gunnarsvej i vinteren 2014-2015. Vi har tre gange stillet op i The Liquorice Awards og fået medaljer alle gange: Guld i 2020, bronze i 2019 og sølv i 2018.

Chili. Den lækre chililakrids er også opfundet af Søren på Gunnarsvej og består af classic lakrids tilsat rå chili Habanero (knust og uden kerner). Morten var særdeles skeptisk, men faldt pladask for smagen. 

Ingefær. En af vores første kunder, initiativrige og altid smilende Mai-Britt Østergaard Andersen fra Gladsaxe, foreslog os at putte ingefær i vores lakrids. Det syntes vi alle tre var en vanvittig ide, men forsøgte alligevel for sjov at fremstille den.

Salmiak. Salmiaklakridsen blev opfundet af Morten i sommeren 2017, der legede med salmiakken. Mange søde mennesker i Hornbæk var testpersoner den sommer. 

Sød. Den søde lakrids blev skabt af Morten i foråret 2018, idet han tit havde stødt på ønsket om en mildere lakrids. Især fra søde mennesker fra det store udland. 

Mynte. Mynten blev udviklet til en masse lakridsfester i årene 2019-2020 (inden corona). Vi er endt med en vildt lækker version med hele mynteblade i.

Hindbær. Som var en nyhed og overraskelsen i vores adventskalender 2021. Masser af frysetørret hindbær (ikke friske, fordi vandindholdet er for stort) tilsættes lakridsen og det er en rigtig god kombination. 

Salt. Nyt samarbejde mellem Læsø Salt og Bagsværd Lakrids betyder store smukke saltflager i den nye lækre saltlakrids. 

Julelakrids. Den smager af selve julen og indeholder godt med nellike, frisk appelsinskal, kanel og kardemomme. Føres fra september til december. 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: