Shui Xian Oolong økologisk

Pris fra
48,00 DKK

  Shui Xian er en berømt Oolong te, der bliver høstet i Wu Yi-bjergene i Fujian Provinsen. Smagen er helt vidunderlig, mild og fyldig med toner af blomst og vanilie, den har en meget let sødme og bitterheden i teen er så usædvanlig velsmagende. Bladene er relativ store og flotte.

Denne version er fra maj 2018 og ikke så meget ristet i forhold til andre Oolong teer. Dette giver en finere og lettere smag.

Model/varenr.: 3401

Shui Xian Oolong økologisk

Shui Xian er en berømt Oolong te, der bliver høstet i Wu Yi-bjergene i Fujian Provinsen, lige op ad de røde kåbers bjerge, Da Hong Pao.

Da Hong Pao er verdens mest berømte te og den absolut dyreste te der nogensinde er blevet solgt. I gamle dage var plantagen der husede den særegne te-plante der fik navnet efter bjergene hvor de voksede, Da Hong Pao, en anerkendt plantage, der var ejet af det nærliggende Tempel. Og det var munkene, der passede planterne og foretog høst og produktion.

Plantagen findes ikke mere. Der er kun 3 planter tilbage, der vokser på et klippefremspring.

Men frøene fra disse planter har skabt planten der kaldes Shui Xian. En seriøs te-have vil aldrig kalde sin te for Da Hong Pao, selvom planterne er de samme.

Bryggeanvisning:

  • 1 teskefulde 2 dl vand
  • 90-95o varmt vand 
  • 2-4 min. trækketid

Tetype: Oolong te

Oprindelsesland: Kina, WuXi bjergene i Fujian provensen

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: