0 anmeldelser

Formosa Dung Ti teens blade rulles under produktionen. De bevarer derfor deres størrelse, mens man brygger te. Teen er let fermenteret og dens milde smag minder mere om grøn te end sort te.

Pris fra
36,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

Den elegante, meget harmonisk og blomstrende aroma er grunden så mange te eksperter kalder det "champagne te ". Et absolut drøm for Oolong specialister!

Pris fra
49,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

Denne Formosa finest Oolong te er til prisen noget af det bedste Oolong te, vi kan få fra Taiwan.

Pris fra
19,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

  Denne storbladede og meget flotte Oolong hører til en af Taiwans helt store Oolong te'er. Den har en delikat aroma og blomsteragtig karakter med mange hvide spidser. Den er meget fyldig med fin let sødme.

Pris fra
61,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

  Shui Xian er en berømt Oolong te, der bliver høstet i Wu Yi-bjergene i Fujian Provinsen. Smagen er helt vidunderlig, mild og fyldig med toner af blomst og vanilie, den har en meget let sødme og bitterheden i teen er så usædvanlig velsmagende. Bladene er store og flotte.

Pris fra
38,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

Tie Guan Yin betegnes som Kina's te nummer 1, også kaldet grøn Oolong. Denne version er i kvalitetsgrad B+ eller 2. grade og dyrket på bæredygtige landbrug. Den er markedets mest velsmagende Tie Guan Yin

Den brygges primær i kop/gaiwan (tryk her), og man kan brygge på adskillige gange på den,

Pris fra
49,00 DKK  m/Moms