Citron med Ginseng grøn te

Pris fra
26,40 DKK
44,00 DKK
Du sparer: 17,60 DKK

Sælges ud da vores kunder foretrækker den normale grønne citron te. 
En blød og mild grøn te. Den har en herlig flødesmag med et pift af citron. Teen består af grøn te, stykker af ginseng rod, citrongræs, solsikkekronblade små stykker tørret citron. Smag af fløde, citron og ginseng.

Model/varenr.: 3820

Grøn Citronte med Ginseng

En blød og mild grøn te. Den har en herlig flødesmag med et pift af citron. Teen er tilsat ginseng. Teen består af grøn te, stykker af ginsengrod, citrongræs, solsikkeblomst, små stykker tørret citron.
Grønne theer er særdeles velegnede til at blande med en smag som citron, da der opstår en perfekt balance mellem teen og smagen, der er tilsat. Det er nydelse af højeste karakter.
Ginseng har i årtusinder været brugt som helsebringende middel i Kina og store dele af Asien. I slutning af forrige århundrede blev ginseng kendt i den vestlige verden. Man tillægger ginseng evnen til at bedre arbejdsevnen og hukommelsen og nedsætte blodtrykket.

Ingredienser: grøn te, Ginseng stykker (2,75%), citrongræs, økologisk grøn te, solsikkeblomst, citronfrugt-granulat (glukosesirup (af hvede), citronsaft koncentrat, sukkerkandiseret abrikos, modificeret stivelse (fra kartofler), fortykkelsesmiddel: Natriumalginat, AROMA) (1%). Tilsat naturlig Aroma (Citron) og AROMA.

Te-type: Grøn aroma te

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 15-18 g. pr. liter, ca 4-5 teskefulde
  • Vandtemperatur: 75-80o varmt vand
  • Trækketid: 1-3 min.

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: