Chun Mee grøn te økologisk

Pris fra
20,00 DKK

En dejlig økologisk grøn te fra Zhejiang provensen i Kina. Chun Mee er egentlig navnet på produktionsmetoden til denne type grøn te, og betyder på kinesisk rigtigt "forårs blomst.

Den høstes om foråret og med den særlige produktionsmetode får teen en lys farve, let bitter-sødme og en ristet-agtig varm ren smag, hvilket gør den til en god grøn te i løbet af dagen eller natten med en dejlig afrundet smag og eftersmag.

Model/varenr.: 3515

Chun Mee grøn te økologisk

En dejlig grøn te fra det østlige Kina. "Chun Mee", som mange siger betyder dyrebare øjenbryn, er ikke rigtigt men en fejloversættelse. Chun Mee (Chun Mei, Zhen Mei), med skrifttegnene 珍眉 er navnet på den kvinde, teen er opkaldt efter. Og hendes navn betyder "Forårs Blomst". Mange kvinder født om foråret som faderens første barn er også ofte hans øjesten og derfor får disse kvinde-børn dette navn.

Chun Mee te produceres primært i Zhejiang-, Jiangxi- og Anhui-provinserne, men også i Yunnan benytter man denne metode til de billigere teer, eller hvor metoden fremhæver de fine blades smagskvalitet.

Bryggeanvisning, kande:

  • Dosering: 12 g. pr.liter (ca. 4-5 tsk. fulde)
  • Trækketid: 3-5 min.
  • Vandtemperatur: 72-80C

Kvalitetsgrad: B (2. grade)

Tetype: ren grøn te

Oprindelsesland: Zhejiang provensen, Kina

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: