Gunpowder grøn te økologisk

Pris fra
20,00 DKK

 Gunpowder navnet henviser til udseendet, der ligner krudt. Det er hele, sammenrullede teblade. Smagen er skøn, fyldig og meget mættende. Behandlet rigtig i brygning, har denne te ingen bitterhed.

Model/varenr.: 3506

Gunpowder grøn te økologisk

Denne økologiske kinesisk Gunpowder smager skønt og er nem at brygge. Teen bliver idag klassificeret som 2. grade kvalitet, idet samme plantage også har fået klassificeret deres småblads gunpowder som 1. grade af myndighederne. Denne kvalitet kaldes "Temple of Heaven". Tryk her, hvis du vil se den.


Gunpowder er en meget unik grøn te og har fået sit navn, fordi de stramt rullede grønne blade ligner det pulver, der anvendes i kanoner på det 18. århundrede britiske skibe. Det er store halve teblade, der rulles stramt. Den stramme rulning hjælper med at holde Gunpowder friskere og dermed give den længere holdbarhed end andre grønne te’er. Når den er fuldt gennemvædet, foldes kuglerne ud i hele blade. Smagen er skøn, fyldig og meget mættende. Behandlet rigtig i brygning, har denne te ingen bitterhed.

Af denne Gunpowder kan du også lave en fantastisk iste, som hele familien vil nyde. Eller prøv at lave grøn te sorbet af den, tilført lidt sukker og citron.

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 g. pr.liter
  • Trækketid: 2-3 min.
  • Vandtemperatur: 72 - 74 0C

Tetype: Ren grøn te

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: