Gunpowder "Tempel of Heaven" økologisk

Pris fra
24,00 DKK

 En grøn Gunpowder te i topkvalitet kaldes "Temple of Heaven", men kun hvis den er lavet på små te-blade, som så bliver hårdt-rullet.

Temple of Heaven har en meget finere smag end de storbladede, en anelse bitterhed som te-bladene har men velsmagende. En helt igennem dejlig te.

Model/varenr.: 3510

Gunpowder "Tempel of Heaven" økologisk

Krudt-te som den også kaldes, fremstilles af små grønne te-blade og efter fermenteringen bliver den maskinrullet til kugler, så dens visuelle udseende ligner krudtens.

Tebladene er specielt udvalgte efter kvalitet, størrelse og form, så de kan rulles i meget små, stramme kugler. Heaven of Temple Gunpowder (også kaldet Pinhead) kommer fra Zhejiang-provinsen i Kina og er den højeste kvalitet, der er tilgængelig i Gunpowder.

Bladene plukkes først i april og maj, når kvaliteten af ​​det grønne blad er på sit højeste. Bladene dampes derefter og rulles tæt.

Når du forbereder denne te, er en del af ritualet at tage en knivspids af krudtet og smide det ned i en porcelæns Gaiwan for at høre klingen og klirren når kuglerne rammer koppens sider. Kogende vand får dem til at åbne sig som blomster og synker langsomt til bunden, hvilket tilføjer en visuel glæde ved at drikke denne te.

Da Gunpowder Temple of Heaven er mere tæt rullet end anden te, kræves der mindre af den, når man brygger. Brug halvdelen af ​​en tsk. pr. kop og lad den trække 1-2 minutter i kogende vand. Vil du undgå den meget lette bitterhed i teen, brug da vand på 72 - 750 C. Er også rigtig god i kande.

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 g. pr.liter (ca. 2-3 teskefulde)
  • Trækketid: 2-3 min.
  • Vandtemperatur: 72 - 740 C

Tetype: Ren grøn te

Oprindelsesland: Zhejiang provensen, Kina

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: