Japan Kukicha økologisk

Pris fra
59,00 DKK

Kukicha har en unik smag og aroma, fordi den består af dele af teplanten, der ikke bruges til de fleste andre teer. Smagen er mildt nøddeagtig og lidt cremeagtig sød smag.

Kukicha er enestående, fordi den har et naturligt meget lavt indhold af koffein uden nogen industriel koffeinfri behandling.

Model/varenr.: 3541

Japan Kukicha økologisk

Kukicha eller kvist-te (også kendt som bōcha te), er en japansk blanding af ribberne fra bladene, stilke og kviste. Den laves som grøn te eller i mere oxideret forarbejdning (tættere på Oolong te).

Kukicha har en unik smag og aroma, fordi den består af dele af teplanten, der ikke bruges til de fleste andre teer. Det almindelige materiale til kukicha te kommer fra produktion af sencha eller matcha te. Når det kommer fra gyokuro te produktion, tager den navnet karigan eller shiraore.

Kukicha har en mildt nøddeagtig og lidt cremeagtig sød smag. Den er lavet af fire slags materiale: bladene, ribberne i bladene, stængler, stilke og kviste af Camellia sinensis te-planten.

For de bedste resultater ska kukicha overhældes med vand på en temperatur mellem 70° C til 75° C og for den almindelige grønne Kukicha skal den trække i mindre end et minut (overtrækning eller brygget i for varmt vand vil resultatet som med alle grønne teerblive en bitter, uhyggelig kop. Det er almindeligt at brygge kukicha tre eller fire gange.

Kukicha er enestående, fordi den har et naturligt meget lavt indhold af koffein uden nogen industriel koffeinfri behandling.

Bryggeanvisning:

  • Dosering i kande: 12  g. pr. liter
  • Trækketid: 2-3 min.
  • Vandtemperatur: 72 - 740 C

Te-type: ren grøn te

Oprindelsesland: Japan

   

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: