Hvid te er egentlig betegnelsen på en grøn te med mange hvid nye skud.

Har den hvide te KUN hvide skud, er det en rigtig hvid te.

0 anmeldelser

 Hvid økologisk te Pai Mu Tan, eller Bai Mu Tan (Bai betyder hvid) kommer fra specielle plantager, hvor de kun høster hvid te. Pai Mu Tan er ALTID et stamme-skud med et til to grønne blade og det endnu uudfoldede skud. Skuddet på tetræer har en kappe med ganske små hvide "hår".

Pris fra
42,50 DKK  m/Moms
inkl. moms
0 anmeldelser

For denne særlige te-specialitet, Snowy Yao Yan 1. grade økologisk, bruges kun de helt unge skud og 1 næsten åbnet blad. De høstes i midten af april og forarbejdes skånsomt efter alle kunstens regler.

Meget smukke er te-spidserne, med deres sølvskinnende hår, der er omhyggeligt rullet ind i små bolde. Drikken giver i en klar, lys kop med en ædle, uforlignelige karakter.

Pris fra
57,50 DKK  m/Moms
inkl. moms
0 anmeldelser

En perle fra Fujian provincen i Kina. Omhyggeligt plukket og behandlet, kan du se den perfekte kvaliteten af de hvide blad-spidser. En te, der er helt unik med sin friske og aromatiske smag. Til te-kenderen er dette en te, du ønsker at nyde igen og igen.

Pris fra
61,00 DKK  m/Moms
inkl. moms
0 anmeldelser

 China Yin Zhen Bai Hao Downy White Pekoe, også kaldet Silver Needle er i denne høst usædvanlig skønt i smagen med mange detajler og undertoner.

Pris fra
48,00 DKK  m/Moms
inkl. moms