Vil du gerne have økologiens blåstempling, når du køber te? Hos Nordic Tea har vi samlet det bedste udvalg af økologisk sort te, så du ikke skal gå på kompromis med dine økologiske principper.

Udforsk vores sortiment af økologisk sort te og gør din hverdag mere økologisk.

Alle vores teer her på siden er 100% økologiske.

0 anmeldelser

 Rembeng plantage te er en af de bedste indiske teer, jeg har smagt, stor, fyldig med tydelig Assam karakter

Pris fra
32,00 DKK
0 anmeldelser

 Denne te er produceret på "Tonganagaon" te-plantagen i den vestlige del af Assam. Det er en dejlig stærk te med mange fine toner.

Pris fra
41,00 DKK
1 anmeldelser

Bedre sort te findes ikke. Denne topkvalitet sort te har en dyb sødme og fine noter af blomster, frugt og frisk muld. Det er svært at beskrive en smag, når der er så mange fine detaljer i smagen, at det overgår fantasien. Selvom den ikke er så stærk, fylder den mundhulen med et fyrværkeri af smag.

Kan brygges på mange gange, hvis den laves rigtigt.

Pris fra
82,00 DKK
0 anmeldelser

Jeg bryggede den som jeg plejer, 4-5 minutters trækketid, og den smagte af vand, ingenting, og jeg var dybt skuffet. Men så eksperimenterede jeg med den og fandt, at efter 7-8 minutters trækketid, ændrede teen fuldstændig karakter og efter 10 minutters trækketid, fik jeg den bedste kop Ceylon te, jeg endnu har smagt.

Pris fra
38,00 DKK
0 anmeldelser

Så er der kommet First Flush
En af vores mest populære First Flush Darjeeling fra Singell Te-plantagen. Den blev høstet i begyndelsen af april.

Pris fra
101,00 DKK
0 anmeldelser

Så er der kommet First Flush

I år har vi valgt at tage denne økologiske First Flush Darjeeling fra Snowview Tea Garden i Darjeeling. 
Læs mere nedenunder

Pris fra
93,50 DKK
1 anmeldelser

Puttabong betyder bogstaveligt "hus med grønne blade". Den har som te en skøn ravfarvet kop og med en nøddeagtige sødlige smag med fine toner af blomster, er den tillige en af de kraftigste økologiske teer i Darjeeling.

Pris fra
38,00 DKK
0 anmeldelser

Selim Hill smager skønt. Den er mild og meget fyldig (egner sig ikke til mælk) og har flere toner af frugt og blomster. Så absolut en af de bedste Darjeeling teer jeg har smagt. Det er en Second Flush te og laves også som grøn te, se den her !

Pris fra
35,00 DKK
0 anmeldelser

 En af de aller første te-blandinger, der kom til Danmark omkring 1790'erne.

Den har en god fylde, middelstærk og iøvrigt en smuk rødlig kop.

Pris fra
29,00 DKK
1 anmeldelser

  Sort økologisk Keemun te fra biodynamisk landbrug. Den er nøjagtig som en Keemun te skal smage, blid og fyldig. Den kaldes også ofte for "Keemun Gold" fordi den har mange gyldne bladspidser.

Pris fra
29,00 DKK
0 anmeldelser

  Sort økologisk Keemun te i topkvalitet, hvorfor den hedder Mao Feng (eller Keemun GongFu eller Xiang Luo). Te i denne kvalitet er oftest store, let krøllede blade med lille spids og smagen er blød med en anelse chokolade undertoner og en jordnær aroma hvor man kan fornemme kakaoduften. Koppen bliver mørk rav-farvet.

Pris fra
41,00 DKK
0 anmeldelser

 Denne te er mest kendt for sin hvide te-version. Denne skønne te er sort og den har store sorte blade med mange hvide/brune skud. Det er en smags-bombe, fyldig og kraftig med fin sødme og blød blomsteragtig smag. 

Pris fra
38,00 DKK
0 anmeldelser

Denne second flush sorte økologiske Nepal te er fra plantagen Kanchanjangha, og er en af de bedste og mest velsmagende nepalesiske teer. Den er blød og rund med fine toner af frugt. Og så passer den så godt til vores vand her i landet.

Pris fra
35,00 DKK
0 anmeldelser

Nilgiri sort te er perfekt til formiddag eller eftermiddag og kan nydes klar eller med et stænk af mælk.

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

 Pu-Erh te er meget speciel kinesisk langtidsfermenteret te. Laves hovedsalig i byen Pu Erh i Yunnan provinsen i Kina.

Pris fra
37,00 DKK
0 anmeldelser

Rukeri-plantagen i Rwanda blev skabt af europærer for ca. 50 år siden, som producerer velsmagende og klassiske sorte teer. 

Te bladene er store og lange, midt-brune og er i den milde ende af stærkhed. Man får også en fornemmelse af citron. 

Pris fra
21,00 DKK
0 anmeldelser

  Denne te, som dufter og smager af røg, og kommer fra byen Tary i Fujian provinsen i Kina. Teen har store åbne blade med en skarp smag af røg.

Pris fra
36,00 DKK
0 anmeldelser

Kinesisk sort Sencha te, Økologisk godkendt i EU og høstet på små, bæredygtige landbrug i Kina. Denne version er standard kvalitet, grade C og ikke særlig dyr; men den smager så godt og er nem at lave. En helt igennem dejlig te til fornuftige penge.

Pris fra
21,00 DKK
0 anmeldelser

En blandet julekalender med nogle af vores lækreste løse teer – både de økologiske og ikke økologiske.

Den indeholder løs te i bl.a. Grøn te, sort te, hvid te, jule te, rooibos og oolong. 

I hver klap der der 8-10 g. løs kvalitets te.

269,00 DKK
0 anmeldelser

Yunnan Gold fra Yunnan Provinsen, som har en lækker og fyldig smag. Den er ovre i den milde side, men har mange smagsnoter. 

Pris fra
27,00 DKK
0 anmeldelser

Yunnan producerer nogle af markedets bedste sorte teer. Med en unik smag, der minder om friskbørstede heste, giver denne te et vidunderligt eksempel på Yunnan-teen

Pris fra
35,00 DKK

Den klassiske sorte te – nu også økologisk

Sort te kommer fra den kinesiske tebusk Camellia Sinensis eller den indiske Camellia Assamica. Teen bliver fermenteret fra 50 til 95% til sammenligning med grøn te, der kun bliver fermenteret fra 8 til 30%. Derfor har sort te også en mere markant og karakteristisk smag, og teen er kendt som en klassiker blandt te-elskere.

Gå ikke på kompromis med dine økologiske principper

Er det vigtigt for dig at købe økologiske produkter, skal du ikke gå på kompromis med din te. Den økologiske sorte te er dyrket og høstet efter alle økologiske standarder. Det betyder også, at den er mindre belastende for miljøet, da der ikke bliver brugt sprøjtemidler på teen.

Du kan dog roligt nyde en kop ikke-økologisk te uden bekymring, da vi i Europa har strenge krav og kontrol med pesticidrester, og der tjekkes altid op på teens pesticide værdier, når den ankommer til Danmark. Se evt. hele vores udvalg af sort te.

Fordelen ved at drikke økologisk sort te er, at man kommer så tæt på den naturlige form som muligt. Det betyder også, at smagsgiverne i den økologiske te består af naturlige olier, og at man kan vide sig helt sikker på, at der ikke er brugt sprøjtemidler i produktionen. Ønsker du nye smagsvarianter, kan du også finde økologisk aromatiseret sort te hos Nordic Tea.

Køb økologisk sort te hos Nordic Tea

Vil du ikke gå på kompromis med dine økologiske principper, og ønsker du at drikke den helt rene vare? Så prøv vores økologiske sorte te, der har samme smag og effekt som den normale sorte te.

Udforsk vores udvalg af økologiske sorte te, og find den variant, der passer dig bedst.
Køber du for over 350,-, kvitterer vi med gratis fragt.