Darjeeling FIRST FLUSH 2019 "Barnesbeg" økologisk

76,00 DKK

  Vi får desværre ikke First Flush Darjeeling te i år, grundet COVID-19 og nedlukningen af Indien.

2019 Årets nye høst fra Barnesbeg plantagen. I Juli og August sætter vi focus på denne skønne først-høst te fra Darjeeling.

Økologisk First Flush Darjeeling FTGFOP-1 i topkvalitet, smuk Moscatel kop med god krop, der har en lidt nødde- og frugtagtig eftersmag. Kan også nydes af hvid te elskere. I år smager den endnu bedre end sidste år, men er lidt lysere både i farven i koppen og i smagen. Men stadigvæk skøn og frisk.

Model/varenr.: 3009-050

Økologisk First Flush 2019 Darjeeling, Barnesbeg Clonal Tips EX-1. 

Denne virkelig skønne og friske unge First Flush Darjeeling imponerede mig, da jeg fik tilbudt en prøve af den aller første fremstillede First Flush te fra Barnebeg’s Te-plantage. Teen er lavet på en Camelia Assamica hybrid te-busk, som blev plantet for i 2008 år siden i et område, der har en højde af 2500 meter over havets overflade og som aldrig før har haft denne indiske te-plante.

Teen består af store "Silver Tip" topskud og de første fine små blade. På grund af behændig fremstilling af teen i rulning og sortering, kan denne te brygges på mindst 3 - 4 gange og hver gang viser den en lidt anden karakter i koppen.

De grønne topskuds blade har en smuk Moscatel-agtig kop med god krop, der har en lidt nødde- og frugtagtig eftersmag, som er meget behageligt for ganen. I år smager den endnu bedre end sidste år, men er lidt lysere både i farven i koppen og i smagen. Men stadigvæk skøn og frisk.

Kan også nydes af hvid te elskere .

Denne fineste kvalitet Darjeeling Te produceres i meget begrænsede mængder.

Bryggeanvisning:

  • 4-5 teskefulde pr. liter vand
  • 95o varmt vand
  • 3-5 min. trækketid

Type: Sort te (årets første høst 2019)
Land: Indien, Darjeeling te distrikt, Sikkim provensen

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: