Panyong Golden Needle økologisk

Pris fra
65,00 DKK

Denne version af Panyong Golden Needle hører til blandt de bedste Fujian teer i verden. Den er dyr men den er også god, med sin fine lette smag, store fyldighed og naturlige sødme. Den kan brygges på flere gange, og hver gang smager den lidt forskelligt men stadig godt.

Model/varenr.: 3090

Panyong Golden Needle økologisk

Denne sorte kinesiske te dyrkes på bjergsiderne af Thai-Mu bjergene Fujian provinsen i Sydøst Kina og betragtes af mange som en højkvalitets te. Den bliver kun plukket i april måned, hvor de nye skud kommer frem. Ligesom nogle japanske teer, bliver Golden Needle te-buskene skygget ca. 14 dage før høst og skudene plukkes samme formiddag, hvor den hvide kappe om skuddet (det vi kalder hvid te) falder af og skuddet herefter er grønt.

Udseenet og smagen af Panyong te minder om en fint krydret Assam te fra en sen plukning. Den færdige kop har en lysende, mørk rød farve og en intens duftende let nøddeagtig smag. Den te er virkelig usandsynligt blød, rund, fyldig og indeholder meget lidt bitterhed trods sin intense smag. Som en af de meget få kinesiske sorte teer kan denne skønne te godt bære mælk eller fløde (fløde er bedst).

Bryggeanvisning:

  • 12-14 gram pr. liter vand ( 5-6 teskefuld)
  • 100o varmt vand
  • 3-4 min. trækketid

Rigtig god at brygge en kop ad gangen. Brug 1 tsk. teblade ned i koppen og overhæld dem med varmt vand (80-100o)

Te-type: Ren sort te

Latinske navn: Camelia Sinensis

Oprindelsesland: Kina, Fujian provensen

Kvalitetsgrad: AA+ (grade 1)

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: