Chun Mee grøn te økologisk

Pris fra
28,00 DKK  m/Moms

En dejlig økologisk grøn te fra Zhejiang provensen i Kina. Chun Mee er egentlig navnet på produktionsmetoden til denne type grøn te, og betyder på kinesisk rigtigt "forårs blomst.

Den høstes om foråret og med den særlige produktionsmetode får teen en lys farve, let bitter-sødme og en ristet-agtig varm ren smag, hvilket gør den til en god grøn te i løbet af dagen eller natten med en dejlig afrundet smag og eftersmag. Som økologisk te indeholder den en del koffein (rigtige betegnelse er tein) og usædvanlig mange vitaminer.

Model/varenr.: 3515
50g pose 100g pose 200g pose 400g pose 800g pose

Chun Mee grøn te økologisk

En dejlig grøn te fra det østlige Kina. "Chun Mee", som mange siger betyder dyrebare øjenbryn, er ikke rigtigt men en fejloversættelse. Chun Mee (Chun Mei, Zhen Mei), med skrifttegnene 珍眉 er navnet på den kvinde, teen er opkaldt efter. Og hendes navn betyder "Forårs Blomst". Mange kvinder født om foråret som faderens første barn er også ofte hans øjesten og derfor får disse kvinde-børn dette navn.

Chun Mee te produceres primært i Zhejiang-, Jiangxi- og Anhui-provinserne, men også i Yunnan benytter man denne metode til de billigere teer, eller hvor metoden fremhæver de fine blades smagskvalitet.

Bryggeanvisning:
12 gram pr. liter vand
70-75o varmt vand
2-3 min. trækketid (aldrig mere da teen kan blive meget bitter)

Type: Ren grøn te
Land: Kina

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: