Tanzania Luponde GFOP økologisk

Pris fra
23,00 DKK

  Luponde te-plantagen i det sydlige Tanzania er en af de mest velsmagende teer fra Afrika. Luponde te-plantagen var en af de første økologisk certificerede plantager i verden. Da jordbunden i netop dette område er meget næringsfyld, er økologisk Luponde te en af de sundeste teer, man kan drikke.

Smagen er mellem-stærk (ikke egnet til mælk) med en fin let maltet undertone med lidt nøddeagtig eftersmag.

Model/varenr.: 3020
50g pose 100g pose 200g pose 400g pose 800g pose

Tanzania Luponde GFOP Økologisk

Luponde Te-plantage er en af ​​de ældste økologiske te-plantager i verden, og klimaet er perfekt til dyrkning af teblade. De håndplukkes, hvilket giver dig højeste kvalitet single estate te.

Ejendommen er beliggende i de fantastiske Livingstonia Mountains i det sydlige Tanzania og i en højde af 7.000 fod. Te blev først plantet på gården i 1954 og dækker i dag 2.212 hektar. Der er 730 hektar plantet te, hvoraf 401 er økologiske. Ejendommen producerer i gennemsnit 2 millioner kilo sort te om året, og størstedelen af ​​dette er i te-pose kvalitet.

Luponde-plantagen giver den eneste faste indkomstskilde for de mennesker, der bor i dette område, og i højsæsonen bliver 80 kg blade plukket hver dag pr. ansat.

Oprindelsesland: Tanzania

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 g. pr.liter
  • Trækketid: 3-5 min.
  • Vandtemperatur: 100 0C  men kan også brygges på ned til 85 0C

Te-type: ren sort te

Oprindelsesland: Tanzania

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: