Helsingør sort te økologisk

Pris fra
24,00 DKK

 Helsingør te er en gammel Earl Grey blanding fra Tehandler Hassing i Helsingør, som i 1945 lavede denne te. Vi blander den 100% økologisk af Earl grey te, lidt orange te og citron te, samt hibiscus blomst.

Model/varenr.: 3214

Helsingør sort te økologisk

Helsingør te er oprindelig lavet på Fredsted Te's gamle Earl Grey-blanding "Specialblanding no. 50", iblandet hibiscus blomst. Oprindelsen kommer fra Tehandler Hassing i Helsingør, som i 1945 lavede denne blanding. Lige siden har den været en af de mest solgte teer.

Bryggeanvisning:

  • Dosering: 12 g. pr.liter
  • Trækketid: 3-5 min.
  • Vandtemperatur: 100 0C

14/02/2020

Efter råd fra vor datter, som boede i Helsingør, begyndte vi at bruge Helsingørtheen som morgenthe. Vi kørte til Helsingør og købte the og andre gode ting hos Michael. Da butikken blev netbutik fortsatte vi med at købe vor the over nettet, og nu bor butikken i Hillerød, lige rundt hjørnet! Alle de there vi har forsøgt er gode, men Helsingørtheen er den bedste! Det er en dejlig all-round the, ikke kun morgenthe! Jeg vil anbefale den til alle!

18/03/2020

Hvis man, som jeg, er vild med Earl Grey, med masser af bergamot, er denne the bare THEEN! Hibiscusen giver en smuk farve, og forstærker den gode smag

Tilføj anmeldelse: