Darjeeling Margarets Hope TGFOP-1 Autumn

Pris fra
29,00 DKK

Denne Margarets Hope TGFOP-1 er en efterårshøstet topskuds te. Den er noget kraftigere end mange andre Darjeeling te'er, men stadig blød og rund, næsten uden bitterhed.

Den langsomme vækst i det kølige højland ved foden af Himalaya, gør denne te til en stor oplevelse. En fyldig  fuldaromatisk smag, let krydret med en smule sødme.

Model/varenr.: 3111

Darjeeling TGFOP1 - "Margaret's Hope Autumn"

Margarets Hope er et verdensberømt navn, når det kommer til Darjeeling Te. Buskene Margaret Hope er næsten udelukkende den kinesiske Jat (slægt), og herfra kommer de grønne blade med mange spidser, der giver denne fantastiske te og den fantastiske duft. Fordi te dyrkes ved sådanne høje højder og i relativt køligt vejr, vokser buskene ikke så hurtigt, og som sådan er mængden begrænset.

Den bedste tid på året for topkvaliteten er i løbet af april - "second-flush te". I denne periode er Darjeeling te enestående i forhold til andre te'er i verden. Den duft og smag er en kompleks buket og den når helt ud af koppen.

Men denne Margarets Hope TGFOP-1 er en efterårshøstet topskuds te. Den er noget kraftigere end mange andre Darjeeling te'er, men stadig blød og rund, næsten uden bitterhed. Nogle ville beskrive smagen som nøddeagtig, andre finder det minder dem om solbær, men oftest er det beskrevet som svarer til den smag og duft af muscat druer. Koppen er gylden brun med en skøn duft.

Bryggeanvisning:

  • 4-5 teskefulde pr. liter vand
  • 100o varmt vand
  • 3-5 min. trækketid

Te-type: Ren sort te
Oprindelsesland: Indien, delstaten Darjeeling

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: