Kenya Marinyn FOP

Pris fra
24,00 DKK

Kenya Marinyn plantagen fremstiller denne klonede sorte te og den ligner lidt en Darjeeling te, men stærkere. De pænt snoede, gyldne spidser efterlader stejl til en lys, robust, medium-fyldig te med en let maltet og frugtagtig smag.

Model/varenr.: 3142

Kenya "Marinyn" FOP

Kenya, et land i Østafrika, er kendt verden over for sine vildtreservater, dens høje bjergtoppe, og den høje kvalitet tilbud fra landets te-haver og kaffeplantager. Beliggende i den sydvestlige del af Kenya er Kericho distriktet, hvor højderne og næsten daglige regnbyger skaber det perfekte miljø for te vækst. Kenya te er et vigtig dagligt syn i irsk og engelsk te blandinger og i mange år blev det mest produceret til tepose handel. I de sidste 10 år eller deromkring, har Kenya te producenter haft fokus på den mere ortodokse produktion til at skabe sorte teblade af høj kvalitet.

Kenya Marinyn plantagen fremstiller denne klonede sort te fra te-planten Camelia Sinensis og den ligner lidt en Darjeeling te, men stærkere. De pænt snoede, gyldne spidser efterlader stejl til en lys, robust, medium-fyldig te med en let maltet og frugtagtig smag.

Bryggeanvisning:
  • Dosering: 12 g. pr. liter (4-5 tsk)
  • Vandtemperatur: 950 C.
  • Trækketid: 3-5 minutter

Kvalitetsgrad: FOP

Te-type: Sort te

Latinske navn: Camelia Sinensis

Oprindelsesland: Kenya

 

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: