Espresso Secondo kaffe økologisk

Pris fra
76,00 DKK

Espresso - Denne nye espressoblanding er designet til at være frisk, intens og blød på samme tid. To økologiske kaffer udgør denne espresso blanding - En fra Peru og en fra Etiopien.

Model/varenr.: 6624

Espresso Secondo kaffe økologisk

Vi har designet den perfekte økologiske espresso til vores sortiment; en espresso blanding hvor råvarerne bestemmer smagsprofilen, mere end de traditionelle metoder til at designe en espressoblanding.

Vi er af den overbevisning, at vi har skabt en hel enestående espresso, som meget vel kan være den bedste du kan finde.

Vi har designet økologisk Espresso Secondo til dig, der foretrækker en smagfuld sød espresso med fylde og karakter, fra rene økologisk dyrkede bønner, og som smager tydeligt igennem mælken i en latte eller cortado og samtidig er behagelig for ganen som espresso eller americano.

Denne nye espressoblanding er designet til at være frisk, intens og blød på samme tid. To økologiske kaffer udgør denne espresso blanding, og vi har ladet en peruviansk højlandskaffe være base; en fyldig bønne, som leder tankerne hen på karamel, toffee og chokolade. Hertil har vi tilsat en lækker krydret økologisk afrikansk bønne fra Shakisso i Etiopien. Denne bønne tilføjer intens sødme samt lækre noter af hvid chokolade og mørke bær.

Ristning af Økologisk Espresso

Når vi rister denne blanding rister vi med en god portion varme i starten, hvorfor vi når en hurtig varmetilførelse til bønnerne og opnår derfor en hurtig og effektiv tørring af bønnerne, hvorefter den egentlige risteproces begynder og her sænkes varmen gradvis indtil vi rammer første knæk, hvor vi øger luftgemmenstrømningen, inden blandingen sendes i mål på ca. 15 min.


Brygning:

Vi anbefaler, at Økologisk Espresso Secondo, såfremt man ønsker den optimale smag, at man brygger den på 17,5 gram espresso i kurven og ender med ca. 38 gram espresso i koppen.

Gennemløbstiden skal ramme omkring 28-29 sekunder og brygvandet omkring 93 grader.

Der indgår i blandingen følgende kaffer:
70% Øko Peru Cajamarca
30% Øko Etiopien, Sidama, Daye bensa

Ristet af Strandvejsristeriet i Helsingør.

Du kan få kaffen i hele bønner, malet til filter/kaffemaskine, stempelkande eller espresso.

Land: Peru og Etiopien.
Certificering: Økologisk

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: