• TE-SORTIMENTTE-SORTIMENT

  • LÆKKERIER

  • KAFFE

Velkommen til Nordic Tea – din tehandel online og i Hillerød

I Nordic Tea kan du købe te online og få et af Danmarks største udvalg af te. Vi er en tehandel, hvor kvaliteten er i fokus, og vi har en te til enhver smag. Da te er den drik, som drikkes næstmest i hele verden, er det vigtigt for os at tilbyde hundredvis af smagsoplevelser både i form af klassiske og mere sjældne te.

Herhjemme er kaffen også ofte stærkt efterfulgt af teen som favoritdrik , og derfor er vores mål at give tedrikkere en tydeligere position og et større udvalg af te til fornuftige priser. Vi er et tehus med 30 års erfaring indenfor salgs- og servicebranchen, og vægter derfor vores kunder højt.
Alle skal have en god oplevelse, når de handler hos Nordic Tea. Derudover bærer vores teforretning præg af den viden, vi har indsamlet om te fra vores mange rejser til udlandet. Te handler for os om hygge, varme og samvær, og derfor er vores mål, at vores kunder oplever netop dette, når de køber te hos os.

Besøg vores tehandel i Hillerød eller gå på opdagelse i vores store online udvalg og køb din nye yndlings te her på vores hjemmeside. 

INFORMATION

Gratis frakt på alla beställningar ovan 511.12 SEK

När du köper varor på Nordic Tea, kommer det att finnas gratis frakt på alla beställningar över 511.12 sek till Sverige., -. Detta gäller alla våra varor.

Ekologiskt kaffe från JUST COFFEE

På Nordic Tea har vi valt att ta kaffe hem från Just Coffee. Dessa kaffe är utan tvekan några av de läckraste kaffena på den danska marknaden!