Hos Nordic Tea har vi valgt at tage økologisk kaffe hjem fra det danske firma Just Coffee,

som efter vores mening er i besiddelse af noget af det bedste kaffe på det danske marked.
Just Coffee er et dansk kafferisteri, der fokuserer på økologi og bæredygtighed. De importerer grøn kaffe af høj kvalitet, som købes efter bæredygtige principper, og er selvfølgelig økologi-certificeret. De rister selv kaffen og pakker i deres eget kafferisteri på Midtsjælland.

Just Coffee kaffe kommer i hele bønner, men under hver kaffe kan man vælge, om man vil have:

Hele bønner - Malet til Filter (Kaffemaskine) - eller malet til Stempelkande

1 anmeldelser

 Mörkrostat - En espressoblandning som innehåller 100% arabiskt kaffe från höglandet i Colombia, Nicaragua, Honduras och Etiopien. Det har en fyllig och krämig smak.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

 Lätt-mörkrostat - Ett läckert och kraftfullt kaffe bestående av bönor från Etiopien, Papua Nya Guinea och Honduras. Resultatet är en mild och söt espresso, med en svag syrlighet som som förar tankarna till torkade bär.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Mellanrostat - Läckert milt kaffe från Sidamo, Etiopien. Karakteriseras av en mjuk fyllighet med god syrlighet och en lång söt eftersmak.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Mellanrostat - ekologisk välsmakande kaffe från Taramesa Cooperative, Sidama-regionen i Etiopien. Kaffe har en fruktig ton av röda bär med en mjuk och silkeslen sötma.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Mellanrostat - kaffe från APROLMA Cooperative "Association of Free Female Producers" från Marcala-området i Honduras. Den har en krämig smak med subtila toner av honung och mörk choklad.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Mellanrostat - Ett fylligt och välsmakande kaffe från Oaxaca, Mexiko. Karakteriseras av en härlig syrlighet, fyllig smak och en hint av choklad.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Lätt mörkrostad - ekologiskt smakrikt kaffe från Colombia. Detta highland-arabica-kaffe har en komplex smak som kombinerar kraftfull aroma, fyllig smak och sötma

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

 Mellanrostat - ekologiskt smakfullt kaffe från kooperativet Cenfrocafe i Peru. Kaffet är mjukt och sammetslent med söta undertoner av bär och karamell.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Lätt mörkrostad - Starkt och välsmakande kaffe från kooperativet Yha Hauka Kopi. Smaken är intensiv med kraftig fyllighet och delikata chokladtoner.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

 Mellanrostat - ekologiskt smakfullt kaffe från kooperativet Cenfrocafe i Peru. Kaffet är mjukt och sammetslent med söta undertoner av bär och karamell.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Medium / mörkt rostad - Förmodligen det bästa koffeinfria kaffet på marknaden. Bönorna är från Honduras och produceras enligt koldioxidmetoden i Tyskland.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Mellanrostat - Ekologiskt Colombia kaffe från kooperativet Fondo Paez. Den har läckra toner av blommor och karamell.

Pris från
110.11 SEK
0 anmeldelser

Mellanrostat - Ett välsmakande kaffe från Permata Gayo Cooperative, Sumatra, Indonesien. Den har en mjuk och behaglig syrlighet med noter av mörk choklad samt mörka bär.

Pris från
110.11 SEK

Just Coffee – dansk, økologisk, friskristet kaffe

På en gård i det naturskønne og idylliske Jyllinge lidt udenfor Roskilde, ligger Just Coffees risteri. Risteriet er placeret i gårdens forhenværende lade, som i øvrigt er akkompagneret af en charmerende lille gårdbutik. Det hele er startet af gårdens ejere, Patrick Beckett og Maria Christoffersen, som et svar på manglen af økologisk og smagfuld kaffe.

Denne mangel ledte familien til at starte deres eget risteri, hvor bæredygtighed, kvalitet og smag er de centrale punkter i kernen. De importerer udelukkende økologiske og bæredygtige bønner, og på gården ristes kaffen friskt lige før den pakkes og leveres til os.

Risteriet har fokus på at bringe de forskellige sorters karakter og smag frem, og derfor arbejder med at udvikle blandinger til enhver smag bestående af 100% højlands arabica. De producerer både lysristede kombinationer, som rummer kompleksitet samt fuldtonede og mørke ristninger, der kendetegnes ved en større dybde. Just Coffee tilbyder et fantastisk udvalg af smagfulde varianter, som alle er produceret med respekt og kærlighed til erhvervet.

Et risteri med holdninger

Just Coffee er et risteri, som ikke blot fokuserer på at udvikle kombinationer af smagfulde kaffeblandinger. Risteriet arbejder aktivt med at fremme en bæredygtig handel og produktion inden for branchen. Det betyder for eksempel, at de udelukkende handler bønner, som er dyrket af mindre producenter, der oftest består af enkelte familier. Herudover er kaffeposerne lavet af et bionedbrydeligt materiale og deres labels består af 100% genbrugspapir.

Just Coffee inkluderer bæredygtighed i alle dele af deres daglige virke. Risteriet arbejder løbende med 5 mål, som vedholder deres standarder for bæredygtig handel:

  • Minimumsprisen skal være højere end fair trade standard.
  • Just Coffee vil gerne betale kaffens pris forud for høsten, for at lette det økonomiske pres, som følger med starten af høstsæsonen.
  • Just Coffee vil gerne etablere langsigtede forhold med producenterne.
  • Just Coffee køber udelukkende økologisk certificeret kaffe.
  • Just Coffee ønsker at støtte familie producenter, hvilket kan hjælpe småbønder med fortsat at eje deres egen jord.

Køb Just Coffee hos Nordic Tea

Når du køber kaffe fra Just Coffee, køber du ind i en virksomhed med høje ambitioner og stærke værdier, som arbejder for at producere smagfuld kaffe på de bedste vilkår. Det familieejede risteriet rister alt kaffen på deres gård i Jyllinge, før den sendes videre ud til deres forhandlere.

Hos Nordic Tea er vi stolte af at være forhandlere produkter fra en ambitiøs virksomhed, som ikke blot har øje for kvalitetsrig kaffe, men som formår at indarbejde højere mål og stærke værdier i deres produktion. Når du køber Just Coffee og andre produkter hos Nordic Tea, kvitterer vi altid med gratis fragt på alle ordre over 350,- i Danmark. Se vores udvalg af forskellig kaffe og tilbehør, og bliv inspireret til, hvordan du kan brygge din næste kop kaffe.