Helsingør svart te Ekologisk

Pris från
32.25 SEK

Helsingørte är en gammal Earl Grey-blandning från Tehandler Hassing i Helsingør, som 1945 gjorde denna te. Vi blandar teet av 100% ekologiskt Earl greyte, lite "orangete" och citronte, samt hibiskusblomma.

Modell: 3214

Helsingør svart te ekologisk

Helsingørte gjordes ursprungligen av Fredsted Te's gamla Earl Grey-blandning "Special Blend No. 50", blandad med hibiskusblomma. Ursprungligen kommer teet från "Tehandler Hassing" i Helsingør, som 1945 gjorde denna blandning. Ända sedan dess har det varit en av de mest sålda teerna.

Brygginstruktioner:

  • Dosering: 12 g / liter
  • Dragtid: 3-5 min.
  • Vattentemperatur: 100 ° C

14/02/2020

Efter råd fra vor datter, som boede i Helsingør, begyndte vi at bruge Helsingørtheen som morgenthe. Vi kørte til Helsingør og købte the og andre gode ting hos Michael. Da butikken blev netbutik fortsatte vi med at købe vor the over nettet, og nu bor butikken i Hillerød, lige rundt hjørnet! Alle de there vi har forsøgt er gode, men Helsingørtheen er den bedste! Det er en dejlig all-round the, ikke kun morgenthe! Jeg vil anbefale den til alle!

18/03/2020

Hvis man, som jeg, er vild med Earl Grey, med masser af bergamot, er denne the bare THEEN! Hibiscusen giver en smuk farve, og forstærker den gode smag

Lägg recension: