Teblomster er en eksklusiv form for kunst, hvor te og blomster indgår. Derfor kaldes det også kunst te. Det er te af fineste kvalitet, der nænsomt er forarbejdet i hånden.

Den håndrullede teblomst er en stor visuel nydelse, samtidig med at teen, der brygges, smager dejligt. 

 

 

0 anmeldelser

Disse skønne Jasmin perler ser så fine ud i koppen og giver en dejlig smag af jasmin te. Brug 4-5 kugler og bryg på dem et par gange.

Pris fra
56,00 DKK
0 anmeldelser

Vi har fået en helt frisk sending Jasmin kugler fra i år fra Kina. Desværre fulgte der en klækkelig prisstigning med. Det beklager vi!

Disse små topkvalitet jasmin kugler ser så fine ud i koppen og giver den bedste smag af jasmin te. Brug 4-5 kugler og bryg på dem flere gange.

Pris fra
95,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en jasminblomst og et par små katostblomster.

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden samt den fine smag af jasmin. Koppen bliver fin blå-grøn.

Pris fra
14,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en krysantemum.

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden.

Pris fra
13,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en krysantemum samt tilsat smag fra ananas. 

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden sammen med en blid og frisk smag fra ananas.

Pris fra
14,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en morgenfrueblomst, tilsat fersken smag.

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden sammen med en frisk fersken smag.

Pris fra
14,00 DKK
0 anmeldelser

China Balls, Kunstner-kugler, Blomster-kugler, kært barn har mange navne. Det er en fin lille håndlavet kugle, lavet af grøn og hvid te samt et par hvid skud, bundet omkring en morgenfrueblomst, og med jasminblomst.

De er milde og velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden.

Pris fra
14,00 DKK

Teblomster er en gammel kinesisk tradition, hvor man i århundrede har fået teen til at folde sig ud som de smukkeste blomster.

Kun de fineste og yngste teblade er blevet udvalg til denne specialitet fra Kina. Håndplukket og håndudvalgte teblade er med stor omhu bundet med blomster og formet til disse fantastiske teblomster.

I Kina bruges disse kunstneriske fremstillede ofte som gave.

Teen bindes med blomsterne: krysantemum, jasmin, lilje og amaranthus.

Tilberedning: Kog 4-5 dl vand og lad det køle af til 90oC. Hæld det i et stort glas eller en tepotte af glas. Sænk derefter forsigtig en teblomst ned vandet. Vent ca. 10 minutter.

Der kan hældes mere vand på teblomsten 2-3 gange.