Bjerg te græsk økologisk

Pris fra
24,00 DKK

  Bjerg te er også kendt som græsk bjerg te, jernurt og Hyrde Te. En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden forbedres med kanel og honning.

Model/varenr.: 4209

Bjerg te græsk økologisk

Bjerg te (latin: Sideritis scardica) er også kendt som Græsk Bjerg te, jernurt (Ironwort) og Hyrde Te (Shepherd's Tea). En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden kan forbedres med kanel og honning.

Traditionelt bliver Græsk Bjerg te brugt til at hjælpe på fordøjelsen, stimulere kredsløbet og hjælpe kroppen med at håndtere forkølelse og hoste.

Den moderne videnskab støtter faktisk, at teen hjælper med at forebygge osteoporose og er med til at forhindre forkølelse, influenza og allergi. Bjerg te indeholder betydelige mængder flavanoider, antioxidant, tanniner, jern, kobolt, zink, kalium, magnesium, natrium og flygtige olier.

Bryggeanvisning:

  • dosering: ca. 16 g. pr. liter
  • vandtemperatur: spilkogende.
  • trækketid: 12 minutter eller mere.

Alternativt:

Hæld 16 g. te op i en gryde i koldt vand, tænd kogepladen og lad vandet med te koge op. Sluk blusset og lad gryden med te stå på eftervarmen i min. 20 minutter.

Denne te er 100% økologisk certificeret i EU.

24/02/2019

Super dejlig te, kan kun anbefale at købe den her te, det hjælper på hele kroppen ❤

Tilføj anmeldelse: