Bjerg te græsk økologisk

Pris fra
17,60 DKK  m/Moms
inkl. moms

  Bjerg te er også kendt som græsk bjerg te, jernurt og Hyrde Te. En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden forbedres med kanel og honning.

Model/varenr.: 4209
50g pose 100g pose 200g pose 400g pose

Bjerg te (latin: Sideritis scardica) er også kendt som Græsk Bjerg te, jernurt (Ironwort) og Hyrde Te (Shepherd's Tea). En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden kan forbedres med kanel og honning.

Traditionelt bliver Græsk Bjerg te brugt til at hjælpe på fordøjelsen, stimulere kredsløbet og hjælpe kroppen med at håndtere forkølelse og hoste.

Den moderne videnskab støtter faktisk, at teen hjælper med at forebygge osteoporose og er med til at forhindre forkølelse, influenza og allergi. Bjerg te indeholder betydelige mængder flavanoider, antioxidant, tanniner, jern, kobolt, zink, kalium, magnesium, natrium og flygtige olier.

Bryggeanvisning:

  • dosering: ca. 16 g. pr. liter
  • vandtemperatur: spilkogende.
  • trækketid: 12 minutter eller mere.

Alternativt:

Hæld 16 g. te op i en gryde i koldt vand, tænd kogepladen og lad vandet med te koge op. Sluk blusset og lad gryden med te stå på eftervarmen i min. 20 minutter.

Denne te er 100% økologisk certificeret i EU.

Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: