Græsk Bjerg te økologisk

Pris fra
30,00 DKK

Græsk Bjerg te er ikke te men en urt. Urten er bedst kendt under navnet græsk bjerg te, jernurt og Hyrde Te. En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden forbedres med kanel og honning. Den vokser mange steder, men især i bjergene midt i Grækenland kommer den bedste, sundeste og mest smagfulde.

Model/varenr.: 4209

Græsk Bjerg te økologisk

Bjerg drik (latin: Sideritis scardica) er også kendt som Græsk Bjerg te, jernurt (Ironwort) og Hyrde Te (Shepherd's Tea). En populær drink i hele Østeuropa og Centraleuropa, der har en meget behagelig smag, som undertiden kan forbedres med kanel og honning.

Traditionelt bliver Græsk Bjerg drik brugt til at hjælpe på fordøjelsen, stimulere kredsløbet og hjælpe kroppen med at håndtere forkølelse og hoste.

Den moderne videnskab støtter faktisk, at teen hjælper med at forebygge osteoporose og er med til at forhindre forkølelse, influenza og allergi. Bjerg te indeholder betydelige mængder flavanoider, antioxidant, tanniner, jern, kobolt, zink, kalium, magnesium, natrium og flygtige olier.

Bryggeanvisning:

  • dosering: ca. 16 g. pr. liter
  • vandtemperatur: spilkogende.
  • trækketid: 12 minutter eller mere.

Alternativt:

Hæld 16 g. af urten op i en gryde i koldt vand, tænd kogepladen og lad vandet med urten koge op. Sluk blusset og lad gryden med urten stå på eftervarmen i min. 20 minutter.

Denne te er 100% økologisk certificeret i EU.

24/02/2019

Super dejlig te, kan kun anbefale at købe den her te, det hjælper på hele kroppen ❤

Tilføj anmeldelse: