Handelsbetingelser

Nordic Tea ApS
CVR. nr. 42318736
Møllestræde 6
3400 Hillerød
info@nordic-tea.dk
tlf. 70270377

Betaling

Du kan betale med Dankort, MobilePay, Swipp, Visa, Mastercard, Via Electron, eDankort, American Express og forbrugsforeningen.

Levering

Din bestilling sendes med Post Nord eller GLS. Hvis du køber i DK for over Dkr. 350,- betaler vi forsendelsen.

Vi benytter Post Nord's eller GLS's takster,

Din bestilling pakkes indenfor 24 timer efter du har afgivet den, men du kan ikke påregne, at din ordre sendes samme dag du bestiller. Hvis vi modtager bestillingen efter kl 10, vil den først blive afsendt næste dag. Derfor siger vi, at det du bestiller i dag, sender vi i morgen. Dog holder vi lukket i weekenderne og på helligdage.

Du vil modtage din bestilling 3-6 dage efter, vi har modtaget den. Der tages forbehold for uregelmæssigheder hos Post Nord og GLS.

Definitioner:
 
Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til Nordic Tea ApS afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer.

"Nordic Tea ApS" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som ved ordrebekræftelse accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.

Produktinformation:
På Nordic Tea ApS oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Nordic Tea ApS via info@nordic-tea.dk

Priser:
Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer.
Alle angivne priser er inklusive 25% moms. Priserne er dagspriser.

Bestilling:
Præsentation af varer sammen med en pris på Nordic Tea ApS er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud.
Købers bestilling af varer fra Nordic Tea ApS udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Nordic Tea ApS om at købe varen på de oplyste vilkår.

En bindende aftale mellem Køber og Nordic Tea ApS er først indgået, når Nordic Tea ApS ved en ordrebekræftelse accepterer det af Køber afgivne tilbud.

Betaling:
De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig.

Ved køb med mobilepay og alle betalingskort trækkes beløbet først fra din konto, når varen er afsendt fra Nordic Tea ApS. 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

Reklamation:
Nordic Tea ApS yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret fra levering på fabrikations- og materialefejl (mangler). Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. 

Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Nordic Tea ApS
Møllestræde 6
3400 Hillerød

  Ansvarsfraskrivelse og garanti:

  Nordic Tea ApS har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre websites igennem links. Disse websites er uden for Nordic Tea's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.
  Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem Køber og Nordic Tea ApS.
  Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til Køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes Køber handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Nordic Tea's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.
  Nordic Tea ApS afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

  Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

  Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du:

  • har modtaget din vare
  • får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  • får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

  Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved info@nordic-tea.dk . I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

  Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

  Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

  Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

  Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

  Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 100,00 DKK.

  Vi refunderer ikke brugte varer og forsendelsesomkostningerne. 

  TE, KAFFE, SØDE SAGER OG LIGNENDE kan ikke returneres, da de hører under fødevareprodukter i henhold til Forbrugeraftaleloven.

  Returnerer du IKKE FØDEVAREPRODUKTER, men andre varer, der ikke hører under fødevareprodukter, skal de melde fortrydelsesretten til os senest 14 dage efter varemodtagelsen og sende de ubrugte varer til os.

  Hvis den returnerede vare har en forringet værdi, vil dens værdi blive vurderet ift. videresalg.

  Varens stand, når du sender den retur

  Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

  Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

  Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

  Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

  Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

  Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

  Nordic Tea ApS
  Møllestræde 6
  3400 Hillerød

   Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

   Hvad skal jeg sende med tilbage?

   Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende; Faktura.

   Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

   Forbehold for ændringer:
   Nordic Tea ApS forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om, der er sket ændringer.

   Misbrug:
   Misbrug af Nordic Tea ApS medfører politianmeldelse.

   Persondatapolitik

   For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

   • Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

   Vi registrerer disse personoplysninger og videregiver dem til Post Nord/GLS for at kunne levere varen til dig.

   Personoplysningerne registreres hos Nordic Tea ApS og de opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.nordic-tea.dk er Jens Risom.

   Som registreret hos Nordic Tea ApS. har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Alle disse oplysninger finder du, efter du er logget ind, på din konto og ordrehistorik. De oplysninger, du finder her, er ALLE de oplysninger vi har om dig, og ikke andre.

   Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til direktør Jens Risom på telefon 70270377 eller email jr@nordic-tea.dk

    

   Klageadgang

   Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os i vores fysiske butik, enten ved besøg,  pr. telefon 7027 0377 eller mail til info@nordic-tea.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

   Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen
   Carl Jacobsens vej 35,
   2500 Valby
   www.forbrug.dk

    Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her -http://ec.europa.eu/odr

    Handelsbetingelserne er senest opdateret 22. maj 2021

    Links:
    PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service
    FDIH / Forbrugerrådet
    Forbrugerstyrelsen
    Forbrugerstyrelsen - med karakterbog over onlinebutikker
    Forbrugerrådet
    Forbrugerinformation