Persondatapolitik - fortrolighed

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer disse personoplysninger og videregiver dem til Post Nord/GLS for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nordic Tea ApS og de opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Den dataansvarlige på www.nordic-tea.dk er Jens Risom.

Som registreret hos Nordic Tea ApS., har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Alle disse oplysninger finder du, efter du er logget ind, på din konto og ordrehistorik. De oplysninger, du finder her, er ALLE de oplysninger vi har om dig, og ikke andre.

Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til direktør Jens Risom på telefon 70270377 eller email jr@nordic-tea.dk

 

Sikkerhed:
Du har altid mulighed for at få at vide, hvilke oplysninger vi opbevarer om dig. Du skal blot sende en mail til os og oplyse dit navn og din adresse. Du vil indenfor 10 dage modtage en mail om hvilke informationer vi opbevarer om dig. Ønsker du vi sletter disse oplysninger skal det fremgå tydeligt af din mail.

Videregivelse af informationer:
Vi videregiver ikke informationer til tredjepart. De data du opgiver, når du handler hos os, betragtes som fortrolige og videregives under ingen omstændigheder.

Cookies
Nordic Tea ApS bruger såkaldte cookies.

Brugen af cookies sker for at sikre dig, at du kan handle komfortabelt hos os. Når du placerer varer i din indkøbsvogn, gemmes denne information i en cookie på din egen computer.

Hvis din browser ikke kan håndtere cookies, eller du har slået dem fra, kan du desværre ikke handle via vores web-butik. Du kan se resten af vores website, men ikke benytte web-butikken.

Du er naturligvis meget velkommen til at foretage din bestilling via e-mail.

Hvad er en cookie?
En cookie er en lille data-fil, der placeres på din egen computers harddisk. En cookie er ikke et program, og kan ikke læse eller ødelægge data fra din computer.
Kun det websted, der har placeret en cookie på din harddisk kan læse cookiens indhold igen. En cookie kan ikke bruges af virus eller lignende til at gøre skade på din computer.

Du kan læse mere om cookies på Erhvervsstyrelsens Hjemmeside.

Hvordan sletter man en cookies?

Tidligere cookies, du har accepteret, kan sagtens slettes igen, men det er afhænger af hvilken browser (Firefox, Chrome, Safar) man bruger og hvilken slags enhed (Computer, tablet, mobil)
Nedenunder er der relevante links til dette, som kan guide en igennem:

Logning og statistik:
Log statistik bruges i denne butik. Et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, hvilken del af websitet de benytter mm. I vores butik anvendes log statistik alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Log statistik bruges til at skabe øget brugervenlighed.
Som regel gemmes log informationer i op til 2 år. Dette gøres for at kunne danne et billed af denne butiks besøgsmønster og udvikling over tid.

Personoplysninger hvad er det og hvad indsamles der?

Der indsamles: Navn, adresse og e-mail adresse.

Hvorfor? Så vi kan sende din bestilling til dig, samt have mulighed for at få fat i dig, hvis der er problemer med din ordre.

Den dataansvarlige: direktør Jens Risom.

Personoplysninger opbevares og transmitteres IKKE krypteret (kreditkortoplysminger transmitteres krypteret).

Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
I henhold til bogføringsloven opbevares oplysningerne i 5 år.

Som registreret hos Nordic Tea ApS har du altid ret til at gøre indsigelse mod registrering og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Nordic Tea ApS via e-mail: info@nordic-tea.dk