Vores historie

Virksomheden har eksisteret siden 2007 og har alle årene baseret sin succes på de tre solide ben, som er høj kvalitet, stort udvalg og ikke mindst et højt serviceniveau.

Nordic Tea

Hvem er vi?

Nordic Tea ApS består af en fysisk butik i Møllestræde 6 i Hillerød, samt de to tilhørende webshops www.nordic-tea.dk og www.chinateahouse.eu.

Virksomheden har eksisteret siden 2007 og har alle årene baseret sin succes på de tre solide ben, som er høj kvalitet, stort udvalg og ikke mindst et højt serviceniveau. På disse kriterier har vi gennem årene etableret en solid fast kundekreds, som vokser støt.

Danmarks hyggeligste Tebutik

Vores butik

Møllestræde 6
3400 Hillerød

+ 45 7027 0377

Man-fredag 10.00 - 17.30
Lørdag 10.00 - 14.00

Udvalg

Stort udvalg til enhver smag

Nordic Tea ApS har et af Danmarks absolut største udvalg af teer. Vigtigt er det for os, at vores kunder kan finde både standard og sjældne teer. Vores udvalg af sorte, grønne, hvide og Oolong teer er fra mange af verdens kontinenter og vi forsøger at have et tilpas varelager, så både de sjældne og de mere normale teer, kan rekvireres på vores webshops og i butikken i Hillerød.

Ud over de mange rene- og aromatiske teer, har Nordic Tea også et bredt udvalg af Rooibos teer, samt et meget varieret udvalg af forskellige former for urter - bedre kendt som Urte-teer. Da vi har et stort hjerte for økologi, vil du finde mange af vores varer i netop økologiske udgaver også.

Vi forhandler også et bredt og varieret sortiment af økologiske krydderier, som vi også har sikret har en høj kvalitet gennem de rette udvalgte leverandører fra hele verden.

Vores kaffesortiment repræsenterer mange sorter fra hele verden og er fra de to kvalitets kaffe brænderier Just Coffee i Jyllinge og Strandvejsristeriet på Kronborg i Helsingør.

Te nydes ofte sammen med dejlige søde sager og her har vi et bredt udvalg af kager, lakridskonfekt, nougat, karameller, lakrids og vingummi. Vi har også et stort sortiment i de lækreste marmelader på markedet.

På vores hjemmeside, samt i vores butik, vil du også kunne finde et bredt sortiment af te tilbehør som f.eks. tepotter, tekrus, tedåser, teposer og andet nødvendigt supplement til din te drikning.