Vildmark med Rooibos te. Det er herfra vi får vores økologiske Rooibos te fra.

Rooibos te er til dig, der holder af eksotiske smage i te – samtidig med at du går op i at drikke noget te, der nærer krop og humør. Rooibos te kommer fra Rooibos-planten, der minder om et lille nåletræ. Rooibos-planter vokser i en lille bjergkæde nord for Cape Town i Sydafrika. Rooibos te er blandt andet kendt for dens rige indhold af antioxidanter, C-vitaminer, jern og kalium.

Gå på opdagelse i vores omfattende udvalg, og find netop din foretrukne rooibos te.

0 anmeldelser

Denne drik smager så skønt - kan man sige: som at drikke kage? En økologisk Rooibos urte drik tilsat naturlig smag af blåbær og vanilje.

Pris fra
25,00 DKK
1 anmeldelser

 Det er en fremragende drik, der smager skønt af appelsin og blodappelsin-frugt, skøn kold som varm. Som is-drik findes der vel ikke en bedre drik.

Pris fra
25,00 DKK
Udsolgt
-20%
0 anmeldelser

KUN BESTILLINGSVARER - Leveringstid ca. 3 uger.. Sælges KUN i 2x500 grams silikoneposer.

Rooibos urte-drik, rosen-blade og knopper, saflorblomster, chilistykker, gulerodsflager, tilsat aroma af chili og kirsebær.

336,00 DKK
420,00 DKK
Du sparer: 84,00 DKK
0 anmeldelser

 Usædvanlig velsmagende urt, fantastisk læskende en varm sommerdag. Økologisk Rooibos urte drik tilsat naturlig citronolie og citrongræs.

Pris fra
25,00 DKK
1 anmeldelser

Naturlig Earl Grey smag (bergamotte) tilsat den lækreste økologiske Rooibos urt. 

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

Rooibos urte drik til den søde tand. Denne drik indeholder små terninger af karamel, cola-nød og har en blød og dejlig fløde smag.

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

Er man lidt i julesteming, eller blot vil have en lækker krydret rooibos drik, så er denne te en anbefaling. Denne drik har den lækre rooibos smag med skåret mandler og pistage, orangeskaller, coriander, smykket med sinusbær/Rød peber. 
Vi har den også i løs vægt. Du finder den HER!

Pakket i enkeltpakkede pyramideposer.

Pris fra
4,00 DKK
0 anmeldelser

Umiddelbart efter åbningen af teposen vil du blive omringet af de uimodståelige dufte af muskatnød, sødt krydret kanel og varm peber, samt den skønne duft fra orientalsk kardemomme.

Uimodståelig! Den lækre smag af denne fristende blanding er en ægte åbenbaring. Denne drøm om peberkager og krydderier er perfekt til den kolde årstid.

Pris fra
27,00 DKK
0 anmeldelser

 En meget velsmagende urte drik med fin frugtig smag af granatæble. Økologisk Rooibos med naturlig smag fra granatæble.

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

 Økologisk Grøn Rooibos, der på mange måder minder om den røde Rooibos urt.

Pris fra
22,00 DKK
0 anmeldelser

Rooibos med smag af havtorn. Interessant og velsmagende urte drik.

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

 Frisk og lækker drik med lidt styrke fra ingefærroden. Økologisk Rooibos tilsat naturlig ingefærsaft, citronolie og citrongræs.

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

Denne velduftende drik går lige ind i din næse, når du åbner posen. Den vellykkede sammensætning af en god kvalitets Rooibos krydret med koriander, kardemomme og andre aromatiske krydderier med fine noter af sød appelsin. Harmoni til dine sanser!

Den er tilsat aroma

Pris fra
23,00 DKK
1 anmeldelser

 Økologisk Rooibos tilsat naturlig smag fra rigtige kvæde-frugter (læs mere nedenfor) samt orangeskal og morgenfrueblomst.

Det giver en dejlig blød frugtig smag.

Pris fra
25,00 DKK
1 anmeldelser

Rooibos fra Sydafrika med ægte lakridsrod og en dejlig lakridssmag. Der er tilsat aroma.

Pris fra
23,00 DKK
2 anmeldelser

  Økologisk Rooibos tilsat naturlig smag fra solmodne økologiske mangofrugter. Det giver en blid og fin frugtsmag.

Pris fra
25,00 DKK
0 anmeldelser

Paradiso Rooibos er en skøn frugtig drik med en helt vidunderlig smag af passionsfrugt.

Den indeholder: Rooibos, solsikkeblomster, kornblomster og passionsfrugt aroma.

Pris fra
24,00 DKK
0 anmeldelser

Rooibos, der minder om store hvide sandstrande under varme himmelstrøg. Lækker smag af kokos og ananas.

Pris fra
23,00 DKK
0 anmeldelser

 Økologisk Rooibos Natur eller Ren Rooibos er usminket og ikke tilsat noget. Den er fuldfermenteret.

Pris fra
26,00 DKK
0 anmeldelser

 Økologisk Rooibos Vanilie er en skøn sødmefyld urte drik, tilsat naturlig mexickansk vanilie. Disse to passer så usædvanlig godt til hinanden.

Da denne skønne drik er tilsat ægte vanilie, har den fået en ganske betydelig prisstigning ligesom vanilie-stængerne har fået det.

Pris fra
29,00 DKK
0 anmeldelser

 Økologisk Rooibos tilsat naturlig smag af forskellige bær. Det er den ægte version af Skovbær te.

Pris fra
25,00 DKK

Hvad er rooibos te?

Rooibos te kan også betegnes som en urtete. Derfor er det heller ikke en rigtig te, da den ikke laves af blade fra teplanten Camelia Sinesis – ligesom bl.a. grøn te og sort te. På trods af det er den i folkemunde kendt som rød te.

Rooibos te bliver produceret ved, at nålene først plukkes, sorteres og derefter tørres. Hvis man vil have grøn rooibos te, får nålene gennemgået en varmebehandling, der skal forhindre oxidering. Den grønne rooibos smag er derfor kendetegnet ved være lettere, og den har en urteagtig smag. Hvis man til gengæld vil have den røde rooibos te, lader man nålene oxidere lige så meget som sort te. Derefter udsættes rooibos nålene for solvarme, der gør, at enzymerne nedbrydes helt. Det giver den rødbrune farve.

Rooibos te smager sødt med en let krydret smag. Der er ofte tilføjet andre smagsvarianter med rooibos også. Eksempelvis kan du hos Nordic Tea finde rooibos te med vanilje, mango, lakrids, citron, granatæble, kvæde og meget andet.

Hos Nordic Tea finder du også rooibos tebreve og økologisk rooibos te, som du kan nyde godt af.

Køb din rooibos te i dag

Rooibos te har et rigt indhold af antioxidanter og er derfor i høj grad velegnet til dig, der vægter sundhed og helsebringende produkter. Derudover indeholder rooibos te omfattende meget C-vitamin, jern og kalcium. Undersøgelser viser desuden, at rooibos har såkaldte ‘anti-aging’-funktioner og andre fordele for huden. Du kan man derfor med fordel bruge det til en afslappende karbad.

Det forklarer muligvis, hvorfor sydafrikanere bruger rooibos planter i alle mulige andre sammenhænge også. De bruger det nemlig til marinader og ved bagning af brød – og ikke mindst ved behandling af urolige maver.

Forkæl dig selv og køb din rooibos te i dag for at nyde godt af smag og kropslig behag. Find din favorit tilføjet smagsvariant og bestil den hjem med det samme.