0 anmeldelser

Denne te lader vi udgå til fordel for den økologiske version. Den er nu blevet dyrere end den økologiske.

Hvid te Pai Mu Tan, eller Bai Mu Tan (Bai Mu Dan betyder Hvid Bonderose) og er det, vi her i Europa kalder Hvid Te.

Pris fra
27,60 DKK  m/Moms
46,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 18,40 DKK
inkl. moms
0 anmeldelser

 Hvid økologisk te Pai Mu Tan, eller Bai Mu Tan (Bai betyder hvid) kommer fra specielle plantager, hvor de kun høster hvid te. Pai Mu Tan er ALTID et stamme-skud med et til to grønne blade og det endnu uudfoldede skud. Skuddet på tetræer har en kappe med ganske små hvide "hår".

Pris fra
42,50 DKK  m/Moms
inkl. moms
0 anmeldelser

Grøn te-blade bundet omkring en Morgenfrueblomst, med rosenblade, fersken og Jasmin kronblade. Disse store kugler kaldes China Balls eller Kunstner te. Uanset navn er de meget smukke i en glas kop, hvor man rigtig kan se hvordan kuglen folder ud til blomst.

Meget smuk. Men også meget velsmagende med en blid blomstersmag med grøn te smagen i baggrunden.

 

12,00 DKK  m/Moms
inkl. moms
0 anmeldelser

En fantastisk Hvid Te fra provinsen Yunnan i Kina.

Pris fra
37,00 DKK  m/Moms
inkl. moms
0 anmeldelser

En juvel af en kinesisk specialitet!

Pris fra
64,00 DKK  m/Moms
inkl. moms
0 anmeldelser

For denne særlige te-specialitet, Snowy Yao Yan 1. grade økologisk, bruges kun de helt unge skud og 1 næsten åbnet blad. De høstes i midten af april og forarbejdes skånsomt efter alle kunstens regler.

Meget smukke er te-spidserne, med deres sølvskinnende hår, der er omhyggeligt rullet ind i små bolde. Drikken giver i en klar, lys kop med en ædle, uforlignelige karakter.

Pris fra
57,50 DKK  m/Moms
inkl. moms
Populær
-40%
0 anmeldelser

Så lykkedes det os at få fat i en rigtig sjældenhed - White Moonlight Oolong te fra Yunnan provensen. Den er usædvanlig flot i bladene og giver en fantastisk smag med fin sødme, let frugtig ala appelsin og en utrolig dybde i smagen. Der er stor forskel på den økologiske version og den ikke-økologiske (også i pris), hvor den økologiske Moonlight har så mange toner og dybde, man ikke finder i den ikke-økologiske.

Vi fik et godt tilbud, mod at vi købte et stort parti. Tilbuddet giver vi videre til jer...

Pris fra
42,00 DKK  m/Moms
70,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 28,00 DKK
inkl. moms
0 anmeldelser

En perle fra Fujian provincen i Kina. Omhyggeligt plukket og behandlet, kan du se den perfekte kvaliteten af de hvide blad-spidser. En te, der er helt unik med sin friske og aromatiske smag. Til te-kenderen er dette en te, du ønsker at nyde igen og igen.

Pris fra
61,00 DKK  m/Moms
inkl. moms
0 anmeldelser

 China Yin Zhen Bai Hao Downy White Pekoe, også kaldet Silver Needle er i denne høst usædvanlig skønt i smagen med mange detajler og undertoner.

Pris fra
48,00 DKK  m/Moms
inkl. moms