Oolong te bliver kaldt "semi-fermenteret" blandt fagfolk, og de produceres i Kina og Taiwan.
De plukkede blade forarbejdes straks efter plukningen. Oolong teer er altid hele blade, de er aldrig delt ved rulning eller anden forarbejdning. De bliver først tørret i direkte sollys, hvorefter de rystes i bambuskurve for at starte fermenterings- og oxideringsperioden.

0 anmeldelser

Formosa Dung Ti teens blade rulles under produktionen. De bevarer derfor deres størrelse, mens man brygger te. Teen er let fermenteret og dens milde smag minder mere om grøn te end sort te.

Pris fra
36,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

Den elegante, meget harmonisk og blomstrende aroma er grunden så mange te eksperter kalder det "champagne te ". Et absolut drøm for Oolong specialister!

Pris fra
49,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

Denne Formosa finest Oolong te er til prisen noget af det bedste Oolong te, vi kan få fra Taiwan.

Pris fra
19,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

Denne sjældne te var i gamle dage udelukkende reserveret til det Kejserlige hof dengang Kina var et kejserrige. Teen er af højeste kvalitet og er baseret på en halv-fermenteret te, Oolong te.

Pris fra
49,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

Semi-fermenteret te fra Formosa smagt til med appelsin. Desuden indeholder teen orange blomster.

Pris fra
19,50 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

Tie Guan Yin betegnes som Kina's te nummer 1, også kaldet grøn Oolong. Denne version er i kvalitetsgrad B+ eller 2. grade og dyrket på bæredygtige landbrug. Den er markedets mest velsmagende Tie Guan Yin

Den brygges primær i kop/gaiwan (tryk her), og man kan brygge på adskillige gange på den,

Pris fra
49,00 DKK  m/Moms
0 anmeldelser

  Ba Xian er en speciel sort af te-træet Camelia Sinensis, ved at den har 53 forskellige aromatiske molekyler i sig. Den vokser naturligt uden brug af kunstgødning og uden brug af pesticider, hvor man bruger hønsegødning iblandet blade som "vitaminer til jorden".

Smagen er stærk med en up-front bitterhed, der hurtigt falder ind i en frugt og blomst sødme, idet den har en tone af hvid magnolia (白玉兰 香) aroma til sig.

Pris fra
28,50 DKK  m/Moms
38,00 DKK  m/Moms
Du sparer: 9,50 DKK