Nordic Tea - Hvem er vi?

Nordic Tea - Hvem er vi?

Nordic Tea ApS består af en fysisk butik i Møllestræde 6 i Hillerød, samt den tilhørende webshop www.nordic-tea.dk.

Virksomheden har eksisteret siden 2007 og har alle årene baseret sin succes på de tre solide ben, som er høj kvalitet, stort udvalg og ikke mindst et højt serviceniveau. På disse kriterier har vi gennem årene etableret en solid fast kundekreds, som vokser støt.

Kvalitet - Nordic Tea er hentet fra de bedste plantager fra hele verden og vi har nøje udvalgt de bedste leverandører i Europa.
Tyskland har gennem mange år udviklet sig til at være Europas centrum for te import fra Asien og Afrika og vi har udvalgt nogle af de største og bedste te-huse, der eksisterer på markedet. 

Udvalg - Nordic Tea har et af Danmarks absolut største udvalg af teer. Vigtigt er det for os, at vores kunder kan finde både standard og sjældne teer. Vores udvalg af sorte, grønne, hvide og Oolong teer er fra mange af verdens kontinenter og vi forsøger at have et tilpas sortiment, så både de sjældne og de mere normale teer, kan rekvireres på vores webshops og i butikken i Hillerød. 

Ud over de mange rene- og aromatiske teer, har Nordic Tea også et bredt udvalg af Roibos teer, samt et meget varieret udvalg af forskellige former for urter - bedre kendt som Urte-teer.

I Nordic Tea har vi et stort hjerte for økologi. Vi har derfor et meget bredt udvalg af økologiske teer. Flere af vores teer findes ovenikøbet i både konventionelle og økologiske udgaver.

Mange vælger at supplere en god kop te med lidt sødt og derfor har vi valgt at have et bredt sortiment af sødevarer af høj kvalitet. Småkager, karameller. konfekt, nougat, lakrids og en lang række andre varer er tilgængelige i butik og på webshoppen.

Vi har også et bredt og varieret sortiment af økologiske krydderier.
Indenfor krydderier er kvalitet en meget vigtig faktor, så du opnår den bedste smagsoplevelse, når du laver mad. Vi har sikret en høj kvalitet af vores krydderier, ved at benytte de bedste krydderileverandører i Europa.

Vores kaffesortiment består af kvalitetskaffe fra risterierne Just Coffee i Roskilde og Strandvejsristeriet i Helsingør.

På vores hjemmesider, samt i vores butik, vil du også kunne finde et bredt sortiment af te-tilbehør som f.eks. tepotter, tekrus, tedåser, teposer og andet nødvendigt supplement til din te drikning.

Service - efter 30 års erfaring indenfor forskellige salgs- og servicefag, ved ejerne, Charlotte og Jens Risom, vigtigheden af høj service.  Vores personale og vi har en konstant fokus på, at alle henvendelser til Nordic Tea bliver besvaret hurtigt og professionelt. Vi har altid vores kunder i absolut fokus og sikrer, at alle får en god oplevelse, når de handler hos Nordic Tea.

Te - er den drik i verden, som drikkes mest - efter vand. I lande som f.eks. Kina og Indien har te en meget høj status, hvor te, i vores vestlige verden, ofte har en 2. plads efter kaffen.
I Nordic Tea ønsker vi, at te og tedrikkere skal have en mere tydelig position. Kan vi være med til at sætte te på dagsordenen flere steder, så har vi lykkes med vores mission. Tebreve kan have en udmærket kvalitet, men på f.eks. større gourmetrestauranter mener vi, at det bør være standard, at man kan blive præsenteret for et godt udvalg af løse teer af god kvalitet, serveret i en potte, så et udsøgt måltid kan sluttes af med en god kop te.

Vores passion og interesse for god te smitter forhåbentlig af på den oplevelse, du får ved at handle hos Nordic Tea.
Vi har gennem hele vores liv rejst vidt omkring i verden og i mange af de lande vi har besøgt, har vi dyrket den lokale te kultur. Uanset om det var på de berømte tehuse i Shanghai og Beijing eller den traditionelle 5 o’clock Tea i England og Skotland, har vi opsøgt lokale, hyggelige og spændende testeder.

For os er te forbundet med ord som hygge, varme, traditioner, samvær, familie og en lang række andre værdiladede ord. Hvis vi kan være med til, at vores kunder også oplever disse ting, så er vi lykkes en lang vej hen mod vores mål.

Fødevarestyrelsen - Da te er en fødevare, er vi naturligvis registreret i Fødevarestyrelsen med en tilhørende Smiley. Ligeledes er vi kontrolleret af Fødevarestyrelsens Økologi ordning.